Turpinās jauniešu projekta “Dzīvo ” īstenošana

iesūtīts: 2021.09.17 09:14
16. septembrī Madonas novadā turpinājās jauniešu projekta “Dzīvo” īstenošana. Projekts tiek īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2021.-2023. gadam ietvaros.

Projekta trešajā aktivitātē 25 Madonas novada jaunieši devās uz Mangaļsalu Rīgā, lai piedalītos biedrības “Piedzīvojuma gars” organizētajos pārbaudījumos. Jauniešiem, piedaloties uzdevumos, bija iespēja sadarboties komandā, palīdzēt otram, uzticēties komandas biedriem un pārvarēt bailes.

Uzdevumi nebija viegli, tomēr pozitīva attieksme un jauniešu smiekli bija šīs dienas galvenais vadmotīvs. Madonas novads var lepoties ar aktīviem, pozitīviem un  drosmīgiem jauniešiem, kas ir gatavi sadarboties un sasniegt mērķus.

Paldies visiem jauniešiem, kas piedalījušies visās trijās jau notikušajās projekta “Dzīvo ”   aktivitātēs vai pievienojušies tikai vienā vai divās no tām. Nekas vēl nebeidzās. Projekts “Dzīvo” Madonas pašvaldībā tiks īstenots līdz 31. decembrim un jauniešiem būs iespēja realizēt savas idejas, kā arī labvēlīgas epidemioloģiskās situācijas gadījumā, piedalīties noslēguma aktivitātē ar sarunām pie ugunskura un piedzīvojumiem dabā. Uz tikšanos! 
Plašāk par projektu.

 

Informāciju sagatavoja: Inga Strazdiņa

Attīstības nodaļas vecākā speciāliste ģimenes un jaunatnes politikas jomā. 

T: 27862080. 

E-pasts: inga.strazdina@madona.lv

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums