Biedrība "Mēs saviem bērniem"

iesūtīts: 2015.10.14 11:49
Biedrība "Mēs saviem bērniem" apvieno Madonas puses ģimenes, kurās ir bērni un jaunieši ar īpašām vajadzībām. Biedrībā darbojas arī ģimenes no Lubānas un Gulbenes novadiem.

Biedrība darbojas jau 16 gadus. 

Biedrības mērķi ir nodrošināt intelektuālās un fiziskās attīstības, patstāvīgas dzīves iespējas bērniem un jauniešiem ar īpašām vajadzībām; gādāt par morālā, tiesiskā, fiziskā, garīgā stāvokļa uzlabošanu bērniem un jauniešiem ar īpašām vajadzībām un viņu ģimenēm; veicināt pilnvērtīgu personības attīstību, palīdzēt kopā ar ģimenēm integrēties mūsdienu mainīgajā sabiedrībā; palīdzēt radīt radoša darba iespējas jauniešiem ar īpašām vajadzībām; radīt iespējas lietderīgi un produktīvi pavadīt brīvo laiku bērniem un jauniešiem ar īpašām vajadzībām kopā ar ģimenēm, organizējot atveseļošanās, sportiskās, radošās, izglītojošās atpūtas nometnes un sporta pasākumus.

Biedrībai ir sabiedriskā labuma organizācijas statuss.

Kopš biedrības dibināšanas darbojās deju grupa "Mazais cilvēciņš". Šobrīd biedrība ģimenēm piedāvā iespēju iesaistīties arī muzikālajās nodarbībās. Divas reizi nedēļā Madonas bērnu un jauniešu centrā notiek radošas nodarbības - bērni un jaunieši spēlē leļļu teātri, veido no māla, nodarbojas ar floristiku, zīmēšanu un citām radošām aktivitātēm. Labi panākumi spēlējot BOCCIA, kas ir īpaša spēle cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Lai realizētu savus mērķus, biedrība iesaistās dažādos projektu konkursos.

Kopš 2014. gada biedrībai ir savas mājas PII “Saulīte” telpās

Kontakti: 

Elita Badūne - m.t.28601768 

Iveta Ecētāja - m.t.28303985 

‌Aija Vanaga - m.t.26004324

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums