.

Redzamāka NVO sociālajos medijos? Piesakies!

iesūtīts: 2024.01.15 11:02
Vai vēlies sasniegt un izveidot attiecības ar sev vēlamo auditoriju? Vai vēlies noskaidrot savas auditorijas vēlmes, vajadzības un apjaust, kā tās pārvaldīt? Vai vēlies savu organizāciju padarīt redzamāku un atpazīstamu? Ja Tava atbilde ir JĀ, tad piesakies tiešsaistes lekcijai “Redzamāka NVO. Digitālo rīku izmantošana atpazīstamībai”, kas notiks Zoom platformā.

Ar digitālo rīku un sociālo mediju ieguvumiem un praktiskiem piemēriem nevalstisko organizāciju (NVO) pārstāvjus iepazīstinās Toms Bergs, SIA “80 Art” līdzīpašnieks, kuram jau ir vairāk kā 15 gadu pieredze mārketingā un digitālo produktu virzīšanā. Toms dalīsies pieredzē par ieteicamajiem bezmaksas un maksas digitālajiem rīkiem NVO. Lekcijā dzirdēsim arī Toma padomus komunikācijas kanālu izvēlē un vēlamo taktiku, lai aizsniegtu savu auditoriju un to noturētu. Iesaistoties lekcijas dalībniekiem, tiks izveidota un pārvaldīta arī reklāmas kampaņa.

Toms norāda, ka komunikācija sociālajos medijos ir tikpat būtiska kā komunikācija klātienē. Tāpēc lekcijas dalībniekus Toms iepazīstinās ar satura veidošanu, izmantojot dažādus digitālos rīkus, iepazīstinot arī mākslīgā intelekta ieguvumiem. Tāpat klausītāji tiks iepazīstināti ar tekstu satura vadlīnijām, veidojot piesaistošus un pamanāmus ierakstus sociālajos medijos.

Tiešsaistes lekcija “Redzamāka NVO. Digitālo rīku izmantošana atpazīstamībai” notiks jau nākamajā mēnesī, 8. februārī plkst. 10:00 līdz 13:00. Lai pieteiktos, līdz 6. februārim raksti uz e-pastu: undine.blumberga@vnf.lv vai zvani uz mob.tālr.: 20009979 (Undīne).

Lekcija tiek rīkota projekta “Par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu pilsoniskās sabiedrības un starpkultūru sadarbības attīstības un mazākumtautību nevalstisko organizāciju līdzdalības veicināšanas jomā Vidzemes reģionā” 2023. - 2024. gada ietvaros. Pasākuma rīkošanu atbalsta Latvijas Republikas Kultūras ministrija.

Papildu informācija: Undīne Blumberga - Šakuna, Valmieras novada fonds

Tālrunis: 20009979, e-pasts: undine.blumberga@vnf.lv

 

Ziņu sagatavoja: Gundega Siliņa, Valmieras novada fonds

Tālrunis: 27820430, e-pasts: gundega.silina@vnf.lv


http://www.vnf.lv / Facebook.com/ValmierasFonds/

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums