Galerijas » Noslēdzies orientēšanās seriāls "Madonas kausi 2022"

Noslēdzies arī Madonas novadā iecienītais orientēšanās seriāls “Madonas kausi 2022”, kas šajā sezonā norisinājās 20 kārtās otrdienu pēcpusdienās dažādos apvidos, sākot no pavasara līdz rudenim.
Pēc Madonas novada atklātā orientēšanās čempionāta vidējā distancē, kas norisinājās 16. oktobrī Pērles silā, notika arī orientēšanās seriāla “Madonas klausi 2022” kopvērtējuma uzvarētāju apbalvošana. To ar Madonas novada pašvaldības atbalstu organizēja OK “Arona” aktīvisti.
Šis orientēšanās seriāls ir kļuvis populārs, jo tas ir gan sports, gan atpūta un izkustēšanās brīvā dabā, turklāt vieno dažāda vecuma cilvēkus, kā arī ģimenes. Tāpēc "Madonas kausu" kārtas apmeklē interesenti ne tikai no mūsu novada, bet arī no Gulbenes, Pļaviņām, Salas, Jēkabpils, Aizkraukles, pat Valmieras un Rīgas, kā arī no orientēšanās klubiem "Alnis", "Sēlijas mežs" u. c.
Kā ierasts, sezonas noslēgumā tika apbalvoti orientēšanās seriāla "Madonas kausi 2022" kopvērtējuma 1.-3. vietas ieguvēji. Labākie orientieristi, vērtējot rezultātus pa vecuma grupām, saņēma piemiņas balvas.

© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums