Joprojām var pieteikties studijām vairākās LU studiju programmās

iesūtīts: 2022.08.10 11:06
Latvijas Universitātē (LU) arvien iespējams pieteikties studijām gan bakalaura, gan maģistra studiju līmenim. Pieteikumus studijām var iesniegt gan fakultātēs, gan septiņās LU filiālēs visā Latvijā.

Papilduzņemšana Madonas filiālē sāksies 15. augustā. Līdz pat 30. augustam papilduzņemšana notiks 1. līmeņa profesionālajās studiju programmās “Pirmsskolas skolotājs” un “Sporta treneris”. Dokumentu iesniegšanas laikus var uzzināt gribustudet.lv.

Arī papilduzņemšanas laikā topošie studenti pieteikumus var iesniegt gan elektroniski, gan klātienē izvēlētajā fakultātē vai filiālē. Elektroniskā pieteikšanās anketa pieejama no 3. augusta līdz katras fakultātes un filiāles norādītajam termiņam.

Kā ziņots iepriekš, vienotās uzņemšanas studijām laikā LU saņēma vislielāko pieteikumu skaitu ar pirmo prioritāti apstiprināto pieteikumu skaitā. Populārākās LU studiju programmas pēc saņemto pieteikumu skaita šogad ir “Psiholoģija”, ‘”Ārstniecība” un “Datorzinātnes”. Tāpat šogad vairāk nekā par 50% pieaugusi ārvalstu studētgribētāju interese par studijām LU – ja pērn vēlmi studēt LU bija izteikuši 959 ārvalstnieki, tad šogad šādu studētgribētāju skaits ir vairāk nekā 1500.


Informāciju sagatavoja:

LU Komunikācijas departaments

E-pasts: info@lu.lv 


Par Latvijas Universitāti

Latvijas Universitāte nemainīgi bijusi Latvijas nacionālā, vadošā un ietekmīgākā augstskola. Tā ir lielākā plaša profila universitāte Latvijā, kurai ir nozīmīga vieta ne tikai visas izglītības sistēmas attīstībā, bet arī kopējā valsts ekonomikas izaugsmē. Pašlaik Torņakalnā tiek attīstīts LU Akadēmiskais centrs, kas kļūs par vienu no Ziemeļeiropā modernākajiem studentu un pētniecības centriem. Šobrīd tur atrodas Dabas māja un Zinātņu māja, nākamā durvis vērs Rakstu māja.

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums