Aicinām ārpusģimeņu atbalsta speciālistus līdzdarboties ilgtspējīgajā, sociālajā iniciatīvā "MĀKSLAS TILTI MADONĀ"!

iesūtīts: 2022.05.27 10:02
Projekta "MĀKSLAS TILTI MADONĀ" ietvaros pedagogu komanda izstrādā vizuālās mākslas metodiku un nodarbību saturu ārpusģimenes institūcijām, kas tiek izmēģināta klātienes radošās nodarbībās vasaras garumā. Metodika un projekta dalībnieku pieredze tiek apkopota digitālā rokasgrāmatā, kas tiek izplatīta ārpusģimenes institūciju atbalsta speciālistiem un pedagogiem Madonas novadā.

Lai izstrādātu metodiku, kas atbilst ārpusģimeņu institūciju dalībnieku vajadzībām un specifikai, projekta komanda aicina līdzdarboties FOKUSGRUPĀ š.g. 31. maijā plkst. 10.00-13.00 klātienē Blaumaņa ielā 3, Madonā (Madonas biznesa inkubatora telpās) vai vienlaikus attālināti Zoom. Fokusgrupu vadīs metodiķe Ilze Briška un pētniece, projekta vadītāja Madara Māra Irbe. 

Lai pieteiktu dalību Fokusgrupā, reģistrējieties līdz 30. maijam aizpildot elektronisku ANKETU

Ja Jums nav iespējams piedalīties, bet Jūs interesējaties par projektu “Mākslas tilti Madonā”, reģistrācijas anketā lūdzu to arī norādiet pirmajā jautājumā par dalību.


Mākslas nodarbām ir terapeitisks iespaids uz personības attīstību un dzīves kvalitātes uzlabošanu. Ir pierādīta radošās jaunrades nozīme ārpusģimenes institūcijas darbā ar savu auditoriju. Mūsu mērķis ir iedibināt ilgtspējīgu vizuālās mākslas metodikas labo praksi, kas ilgtermiņā spēj uzlabot indivīda izaugsmi un dzīves kvalitāti ar vizuālās māklas neapzināto potenciālu. Ar mūsu līdzšinējo darbību un ieceri iespējams iepazīties mūsu mājaslapā https://www.vienradzis.lv/ kā arī sociālajos tīklos.


Madara Māra Irbe 

e-pasts: info@vienradzis.lv 

‌tālr. +371 26063000

www.vienradzis.lv

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums