.

Vecāku konference "Ceļazīme"

iesūtīts: 2021.03.17 10:16
Madonas novada pašvaldības Izglītības nodaļa aicina uz vecāku konferenci "Ceļazīme" par tēmu "ES un MĒS attālināti ietuvinātajā laikā" 31. martā Zoom platformā. Konferencē apskatītie jautājumi būs saistoši gan vecākiem, gan skolotājiem, gan varbūt arī vecāko klašu skolēniem.

Darba kārtībā:

  • Seminārs “Kā izmainīt stereotipus un iegūt stiprāku pārliecību?", to vadīs personīgās izaugsmes trenere Dace Briede-Zālīte.
  • Tikšanās ar Madonas novada skolu pedagogiem karjeras konsultantiem “Kā notiek karjeras individuālā konsultācija skolā”. Pēc izvēles tikšanās ar šādiem karjeras konsultantiem: Kristīne Aizpurve, Sarmīte Jansone, Jolanta Pabērza, Ināra Kiukucāne, Ilze Strode,
  • Seminārs “Kā runāt ar jaunieti par karjeru?”, ko vadīs jauniešu karjeras un biznesa izglītības programmas “Start strong” autors un vadītājs Andris Arhomkins.
  • Seminārs “Kā mums (iz)dzīvot pārmaiņu laikā?”, ko vadīs klīniskā psiholoģe, kognitīvi biheiviorālā psihoterapeite Marija Ābeltiņa.

Par pieteikšanos:

Uz katru no nodarbībām jāpiesakās atsevišķi, rakstot uz e-pastu: vivita.vecozola@madona.lv, tālr. 26378836, norādot vārdu, uzvārdu, e-pastu, kontakttelefonu, kā arī lekciju, kurā vēlas piedalīties un pedagoga karjeras konsultanta vārdu, uzvārdu, kura tikšanos vēlas apmeklēt.

Ja pedagogs vai vecāks vēlas saņemt apliecinājumu par dalību konferencē, tas jānorāda un jāpievieno savs personas kods un darba vieta.


Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums