.

16. martā attālināti notiks LU Reģionālā konference “Izglītības un reģionālo reformu izaicinājumi”

iesūtīts: 2021.03.12 19:27
No 2021. gada janvāra līdz aprīlim jau 79. reizi Latvijas Universitātē norisinās ikgadējā starptautiskā zinātniskā konference.

Tradīcijām bagātās konferences darbs šogad norit īpaši, attālināti, izmantojot Zoom un MS Teams platformas četros zinātņu nozaru blokos (Dabas zinātnes, Humanitārās zinātnes, Medicīnas un veselības zinātnes, Sociālās zinātnes), prioritārās pētniecības tēmās un starpdisciplināri.

Otrdien, 16. martā, no plkst. 10.00, notiks LU Reģionālā konference “Izglītības un reģionālo reformu izaicinājumi”, kas tiks organizēta plenārsēdē un trīs paralēlās sekcijās.

Plenārsēdi atklās LU rektors Indriķis Muižnieks. Madonas novada domes priekšsēdētājs Agris Lungevičs klātesošo iepazīstinās ar  referātu “Reģionālās attīstības iespējas lauku reģionos: Madonas novada piemērs”.

Reģionālās konferences turpinājumā, no plkst. 13.30, darbs notiks trīs paralēlas sekcijas. Pirmā sekcija “Pārmaiņas mūsdienu izglītībā” piedalīsies Madonas novada pašvaldības Izglītības nodaļas vadītāja Solvita Seržāne ar prezentāciju “Izglītības vide, izglītības procesa organizācija un vadība Madonas novada pašvaldības izglītības iestādēs.”

Otrajā sekcija “Iekļaujošā izglītība reģionu vispārizglītojošās skolās”, tiek organizēta, sadarbībā ar Cēsu novada pašvaldību un Cēsu Bērzaines pamatskolu – attīstības centru.

Trešajā sekcijā “Labās prakses piemēri jaunā izglītības satura īstenošanā” interesenti varēs klausīties un iedvesmoties no Madonas, Madonas novada un Cesvaines pedagogu izstrādātajiem un ikdienā izmantotiem labās prakses piemēriem.


Pateicos ikvienam referentam par atsaucību un aicinu attālināti apmeklēt Reģionālo konferenci otrdien, 16. martā!

LU Reģionālās konferences programma, reģistrēšanās un saite uz tiešraidi Zoom, skatāma ŠEIT.

Vairāk informācijas par konferenci skatāma ŠEIT.

Lolita Kostjukova, LU Madonas filiāles vadītāja

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums