Aicinām 1.-4.klašu skolēnu vecākus pieteikties atbalstam ēdināšanas izdevumu segšanai

iesūtīts: 2021.01.20 14:19
Pamatojoties uz Ministru kabineta lēmumu pagarināt valstī noteiktos ierobežojumus līdz 2021.gada 7.februārim, kā arī noteikt, ka 1.-4.klašu skolēni mācības no 25.janvāra līdz 7.februārim atsāk attālināti, Madonas novada pašvaldība šiem bērniem nodrošina ēdināšanas atbalstu pārtikas pakas vai naudas pārskaitījuma veidā atbilstoši Madonas novada pašvaldības 05.11.2020. saistošajiem noteikumiem Nr.16 “Par atbalstu ēdināšanas izdevumu segšanai attālinātā mācību procesa laikā”.

Atbalsts attiecas gan uz Madonas novada pašvaldības teritorijā deklarētajiem skolēniem, gan tiem skolēniem, kuri mācās novada vispārējās izglītības iestādēs (t.sk. privātajā izglītības iestādē), bet deklarēti citur. Atbalsta apjoms – 5,00 euro nedēļā.

Lai saņemtu ēdināšanas atbalstu, izglītojamo likumiskajam pārstāvim līdz 28. janvārim ir jāiesniedz  pieteikums, izvēloties vienu no pieteikuma formām:

1)       Google programmas pieteikuma anketa, izmantojot autorizācijas kodu, kas saņemts no izglītības iestādes;

2)       Saistošo noteikumu pielikumā pievienotā veidlapa, kura jānosūta pa pastu uz adresi Saieta laukums 1, Madona, Madonas novads, LV-4801 vai elektroniski uz e-pastu pasts@madona.lv Pieteikuma veidlapa

Pārtikas pakas 1.-4.klašu skolēniem 10 euro vērtībā  ģimenēm tiks piegādātas  2021.gada 4.februārī uz vecāku pieteikumā norādīto adresi, naudas pārskaitījums  10 euro apmērā  tiks veikts februāra mēneša laikā.
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums