.

Pašvaldības policijas 2023. gada darba rezultāti

iesūtīts: 2023.12.28 14:57
Tuvojoties gada izskaņai, esam apkopojuši Madonas novada pašvaldības policijas darba rezultātus par periodu no 2023. gada augusta (kad iestāde uzsāka darbu) līdz decembrim. Lai arī iestāde savu darbību veic tikai piecus mēnešus, šajā neilgajā laika posmā ir paveikts daudz.

Pēc apkopotajiem rezultātiem redzams, ka pašvaldības policijas galvenais mērķis nav sodīt. Kopumā piecu mēnešu laikā mūsu darbinieki ir izteikuši 876 aizrādījumus Administratīvās atbildības likuma 11. panta kārtībā un 132 brīdinājumus par apstāšanās un stāvēšanas noteikumu pārkāpumiem.

Daudz tika veikts preventīvais darbs, lai veicinātu iedzīvotāju izpratni par noteikumiem, likumiem un to ievērošanu, mazinātu likumpārkāpumus un nodrošinātu drošu vidi novada iedzīvotājiem. Tika apmeklētas skolas, lai iepazīstinātu jaunāko paaudzi ar pašvaldības policijas darbu, informētu, kādos gadījumos var meklēt palīdzību pie mums, kā arī stāstīts par sekām, kas sagaida, ja netiek ievēroti noteikumi un likumi.

Savu palīdzību sniedzām arī Madonas novada pasākumos, lielākais no tiem - Rollerslēpošanas sacensības, kur nodrošinājām sabiedrisko kārtību.

Kopumā sastādīti 48 Administratīvie pārkāpumi, saņemti 25 rakstiski iesniegumi un 58 izsaukumi.

Raugoties nākotnē, ceram arī uz turpmāko sadarbību ar Madonas novada iedzīvotājiem, lai kopā padarītu mūsu ikdienu drošu un mierīgu!

Madonas novada pašvaldības policija

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums