Izvēlne
.

Elektrotehnikas savākšana Madonas novadā notiks vēl līdz 1.septembrim

iesūtīts: 2021.08.30 09:56
Latvijas Zaļais punkts sadarbībā ar SIA “Eco Baltia vide” īsteno elektrotehnikas šķirošanas akciju “Viegla šķirošanās”. Tās trešajā posmā nolietoto elektropreču bezmaksas savākšana virknē Latvijas reģionu bez maksas tiek nodrošināta no mājsaimniecībām un uzņēmumiem. Madonas novadā pieteikšanās kampaņai noslēgusies 10.augustā, taču tehnikas savākšana vēl turpināsies līdz šā gada 1.septembrim.

Madonas novadā kampaņas “Viegla šķirošanās” trešajam posmam pieteikušies vairāk nekā 150 dalībnieki. Pateicoties lielajam šķirotāju skaitam, arī šogad madonieši pretendē kļūt par aktīvāko novadu, kurā iedzīvotāji videi draudzīgā veidā atbrīvojas no nokalpojušajām elektroiekārtām. Tomēr, ņemot vērā lielo pieteikumu skaitu Madonas novadā, iepriekš plānotais tehnikas savākšanas laiks ir pagarināts. Aicinām būt pacietīgiem, jo visa uzkrātā tehnika tiks tuvākajā laikā no adresātiem izvesta un nogādāta otrreizējā pārstrādē.

Atgādinām, ka, piedaloties kampaņā “Viegla šķirošanās”, ikviens dalībnieks pretendēs uz patīkamām un noderīgām balvām. Katrā novadā starp dalībniekiem tiek izlozēta veikala “Maxima” dāvanu karte 30 eiro vērtībā, kā arī tiks piešķirta “Maxima” dāvanu karte līdzvērtīgā apmēra tam novadniekam, kurš būs nodevis lielāko apjomu elektrotehnikas.

Vairāk informācijas par kampaņu “Viegla šķirošanās” – ŠEIT. Jautājumu gadījumā aicinām rakstīt uz e-pastu elektronika@ecobaltiavide.lv vai zvanīt pa tel. 26626165.

Pateicamies Jums par aktīvu iesaistīšanos atkritumu un otrreizējo izejvielu šķirošanā!

ALISE ZVAIGZNE, SIA Eco Baltia vide sabiedrisko attiecību projektu vadītāja
 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums