Latvijas kausa 3.posms cross country Lubānas mototrasē

iesūtīts: 2021.09.27 15:07
2. oktobrī Madonas novadā, Lubānā, Lubānas mototrasē notiks Latvijas kausa trešais posms cross country. Sportistiem šī būs jauna pieredze, jo šajā trasē un vietā cross country notiks pirmo reizi.

Cross country sezona turpinās un tā turpina uzņemt apgriezienus. Oktobra mēnesis būs sacensībām bagāts - katru nedēļas nogali pavadīsim cross country un enduro pasākumā. Šajā mēnesī plānoti trīs Latvijas kausa  posmi cross country un divi Latvijas čempionāta posmi enduro. Novembra sākumā būs noslēdzošais cross country, kurā noskaidrosim šīs sezonas klašu uzvarētājus.

Sarunā ar Latvijas Motosporta federācijas enduro komisija vadītāju Kasparu Ērkuli, viņš pastāstīja, ka šogad Madonas cross country posms notiks Madonas novadā, Lubānā, Lubānas mototrasē. Jauna trase, jauna konfigurācija. “Tas, manuprāt, ir daudz interesantāk braucējiem, tas būs kaut kas jauns. Tie, kas ir startējuši motokrosā, noteikti zina Lubānas mototrasi. Arī pats esmu braucis šajā trasē. Ļoti laba, interesanta un atbilstoša amatieru līmenim. Tā nebūs tik sarežģīta kā Madonā “Smeceres sila” trase,” saka Kaspars. Kopējā cross country aplī ir iekļauta mototrase, meža stigas, pļava, nelieli pauguri. Infrastruktūra atbilst prasībām. “Organizators ir parūpējies, lai dalībniekiem būtu ērti. Aicinu visus piedalīties, arī tādus, kuri sacensībās startēs pirmo reizi, būs baudāma cross country trase,” tā Kaspars Ērkulis.

Šī posma organizators Guntis Klikučs cross country rīko pirmo reizi. “Noskaņojums, kā vienmēr, pirms sacensībām ir labs. Ceru, ka sacensības izdosies. Trase plānota arī Latvijas Valsts mežu teritorijā. Esam veltījuši daudz pūļu, lai saskaņotu šo teritorijas izmantošanu. Viegli tas nebija. Trase ir gatava, vēl tikai atliek salikt punktiņus uz i un viss ir kārtībā. Uz tikšanos Lubānā!” tā Guntis Klikučs.

Sacensību nolikums: https://www.lamsf.lv/cross-country/sacensibu-nolikumi

Reģistrācija: http://www.enduromanager.eu/

Sacensību kalendārs: https://www.lamsf.lv/wp-content/uploads/2021/08/ENDURO-SACENSIBU-KALENDARS-2021.pdf

Informāciju sagatavoja Luīze Vīksna (LaMSF)

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums