Madonas novada šaha čempionāts internetā / 2. posms / 09.06.2021.

iesūtīts: 2021.05.14 11:10
Visi šaha interesenti ir aicināti iesaistīties Šaha kluba 64 organizētajā Madonas novada šaha čempionātā internetā, kas no maija līdz septembrim tiek organizēts interneta šaha platformā Lichess.org. ‌ ‌Kopā čempionātā paredzēti 4 posmi, no kuriem otrais notiks 2021. gada 09. jūnijā. Sākums nolikts plkst. 19.00. (Reģistrācija līdz 19.10 un pirmās kārtas spēle 19.15).



Visi šaha interesenti ir aicināti iesaistīties Šaha kluba 64 organizētajā Madonas novada šaha čempionātā internetā, kas no maija līdz septembrim tiek organizēts interneta šaha platformā Lichess.org.
Kopā čempionātā paredzēti 4 posmi, no kuriem otrais notiks 2021. gada 09. jūnijā. Sākums nolikts plkst. 19.00. ( Reģistrācija līdz 19.10 un pirmās kārtas spēle 19.15).
Turnīra posmi notiks pēc Šveices sistēmas un 7 kārtās, izmantojot Lichess.org interneta šaha spēles platformu. Vienas spēles apdomas laiks 10 min. katram spēlētājam. Sacensībās var piedalīties visi šaha spēles cienītāji no 16 gadu vecuma.
Madonas novada čempionāta kopvērtējumu veido 3 labāko individuālo posmu rezultātu kopsumma. Katra posma labākie 15 spēlētāji iegūst kopvērtējuma punktus no 1 līdz 15 – uzvarētājam 15 punkti. Dalība turnīrā ir atvērta ikvienam, taču kopvērtējuma punkti tiek piešķirti tikai dalībniekiem no Madonas novada. Būs arī nelielas balvas posmu uzvarētājiem un čempionāta noslēgumā tiks pasniegts Madonas novada šaha čempionāta kauss trīs prātīgākajiem Madonas novada šahistiem.
Organizatori uzsver, ka piedalīties aicināti visi dalībnieki un dalībnieces neatkarīgi no šaha sporta meistarības pakāpes. Galvenais, lai būtu pamata zināšanas spēles noteikumos un kaut neliela spēles pieredze. Šahs ir demokrātiska un sociāla rakstura spēle, kas, protams, sevī ietver uzvaras un zaudējuma garšu, taču galvenais ir personiskā interese un kvalitatīvi pavadīts brīvais laiks.
Lūgums visiem piedalīties gribētājiem nepieciešams veikt sekojošas darbības iepriekš:
1. Sazināties ar Šaha klubu 64, lai saņemtu interneta dalībnieku grupas paroli. Interneta drošības apsvērumu dēļ, būs vienā vietā jāievada pievienošanās parole.
2. Piereģistrēt savu šaha spēlētāja profilu un reģistrēties kluba 64 komandas biedru grupā Lichess.org platformā. Ir sagatavota detalizēta "soli pa solim" reģistrēšanās informācija, lai skaidrāk un vienkāršāk.

Šis process ir ļoti vienkāršs un izdarāms 5 minūtēs. Tev tikai jāsazinās ar organizatoru un tev tiks nosūtīta nepieciešamā informācija un parole.
Protams, iesaku visiem arī izmēģināt Lichess.org interneta šaha platformas piedāvātās iespējas un funkcionalitāti, lai turnīra dienā nerodas tehniska rakstura sarežģījumi.
Visu informāciju par Madonas novada šaha čempionātu un piedalīšanos tajā var atrast sociālo tīklu lapā https://www.facebook.com/sahaklubs64 vai telefoniski 25634383. Pastāsti arī citiem un pieseko mūsu FB lapai!
Paldies sportiskajai Madonas novada pašvaldībai un Mārim Gailumam personīgi par šaha tradīciju atbalstīšanu novadā. Šaha kluba 64 aktivitātes nebūtu iespējamas arī bez Lazdonas pagasta pārvaldes atbalsta. Informatīvais atbalstītājs Laikraksts Stars. Sacensības organizē biedrība Melnais Piens sadarbībā ar Šaha klubu 64.
Paldies un uz tikšanos Madonas novada šaha čempionāta 2. posmā internetā, kas atvērts visiem prātiem. Arī Tev!


‌Informāciju sagatavoja: Biedrība Melanis Piens

‌Informāciju ievietoja: Lauris Krievs

‌Ievietošanas datums: 14.05.2021.
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums