PIESAKIES KULTŪRAS JAUNUMIEM

Daumanta Kalniņa koncertprogramma “Drošinājums” Madonā

iesūtīts: 2021.10.19 12:15
Daumanta Kalniņa koncertprogramma “Drošinājums” Madonas kultūras namā 3.decembrī 19.00. Biļetes visās SIA "Biļešu paradīze" un Madonas kultūras nama kasē.

Dzejnieka Knuta Skujenieka 85. dzimšanas dienā 2021. gada 5. septembrī Mūzikas namā Daile notika pirmatskaņojums koncertprogrammai “Drošinājums” ar dzejnieka dzeju, kurai mūziku radījis D. Kalniņš.

D. Kalniņa jaunās koncertprogrammas  galvenais vēstījums precīzi atbilst nosaukumam. Drošinājums ir īstajā brīdī pasniegta drauga roka ar solījumu, ka būs labi, tas ir vīrišķīgi gaišs uzmundrinājums kā sev, tā apkārtējiem. Tās ir mazas, intīmas sarunas no sirds uz sirdi, kas vajadzīgas abiem, kā radītājam, tā klausītājam, kā man, tā tev, kā viņam, tā viņai.

Dzejas un mūzikas tapšanai pa vidu teju pusgadsimts, taču gadsimti te nesatiekas. Te satiekas vienaudži- Knuts Skujenieks atgriežas no ļēģera 33 gadu vecumā, D. Kalniņam programmas radīšanas brīdī ir 30. Katrs ar savu atšķirīgu dzīves pieredzi, bet līdzīgu pasaules izjūtu. K. Skujenieks izsūtījumā raksta dzeju, D. Kalniņš pandēmijas laika komponē. Radīšana ir viņu dzīvošana un izdzīvošana.

Daumants Kalniņš – bass/oboja, Romāns Vendiņš- klavieres, Toms Poišs – kontrabass, Artūrs Noviks- akordeons, Kaspars Kurdeko- sitaminstrumenti.

Uz tikšanos Madonā!

Biļetes: 20-, 15-, 10-, € SIA "Biļešu paradīze" kasēs un internetā

 

Informāciju iesūtīja:   Madonas pilsētas kultūras nama atpūtas pasākumu organizatore Aija Špure  t. 26102796

 
 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums