.

Tikšanās ar Jāni Slaidiņu Ērgļos

iesūtīts: 2024.03.18 09:59
2024.gada gada 10. martā Ērgļu saieta namā notika tikšanās ar Latvijas Nacionālo bruņoto spēku (NBS) majoru, Zemessardzes štāba virsnieku Jāni Slaidiņu. Pasākumā piedalījās arī Zemessardzes 19. Kaujas nodrošinājuma bataljona komandieris pulkvežleitnants Kaspars Auzenbahs.

Uz tikšanos bija ieradušies daudz interesentu no tuvākas un tālākas apkārtnes. Diskusijā bija iespēja uzzinājāt par karadarbību Ukrainā, kā arī rast atbildes uz dažādiem jautājumiem! Patīkami, ka bija ieradies arī bijušais aizsardzības ministrs Artis Pabriks, kurš iesaistījās sarunā un atbildēja uz jautājumiem, ja tie ievirzījās politiskajā gultnē.

Tikšanās laikā tika demonstrēti apkopotie videomateriāli, kuros redzamas ainas no sagrautajām pilsētām, kadri no karadarbības, kā arī Ukrainas mediķu pašaizliedzīgais darbs.

Majors J. Slaidiņš aicināja būt nosvērtiem, bet modriem, jo katra aizdomīga kustība ir pamanāma. Tā bija arī Ukrainas gadījumā, tikai neviens neticēja, ka uzbrukums tiešām būs.

Majors atzinīgi novērtēja šo Ērgļu pagasta iniciatīvu un iedzīvotāju atsaucību: “Mums bija turpat vai trīs stundu tikšanās ar Ērgļu puses ļaudīm. Paldies par saziedoto!” (pasākuma laikā bija iespējams ziedot Ukrainas atbalstam). Viņš norādīja, ka ir ļoti patīkami satikties ar iedzīvotājiem, aprunāties un diskutēt – labprāt arī turpmāk dotos uz citām pašvaldībām vai pagastiem, kuri izrādīs par to interesi.

Liels paldies visiem, kuri nepaliek vienaldzīgi, atbalsta un dod arī savu artavu ukraiņu cīņā par savu Dzimteni!

Līdz šim Zemessardzes štāba virsnieks majors Jānis Slaidiņš apmaiņā pret ziedojumu Ukrainas bruņotajiem spēkiem piedāvāja saņemt grāmatu “No Krimas līdz Marinkai”. Tas tā būs arī turpmāk - tikai pēc grāmatas atkārtotās izdošanas.

Par iespēju saņemt grāmatu- Sīkāka informācija pa tālr. 28679036 (Andris Bukovskis)


 

Sandra Avotiņa

Ērgļu saieta nama vadītāja 

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums