PIESAKIES KULTŪRAS JAUNUMIEM

Muzikāli vizuāls uzvedums, pirmatskaņojums "UZKĀPT SAVĀ KALNĀ"

iesūtīts: 2021.07.20 16:39
7. augustā no plkst.21.00 - Muzikāli vizuāls uzvedums, pirmatskaņojums "UZKĀPT SAVĀ KALNĀ"

7. augustā plkst. 21.00 Madonas novada Aronas kalns aicina tuvus un tālus klausītājus uz iespēju atpūsties, pozitīvi uzlādēties, priecāties par muzikālu jaunradi un piedzīvot skaņu baudījumus šajā dažādām sajūtām piepildītajā laikā. Bērzaunes pagasta Aronas kalnā skanēs Ilzes Rijnieces muzikāli vizuāls koncertuzvedums "Uzkāpt savā kalnā!"

Koncerta 1. daļā ar programmu "Ausma" uzstāsies ģitārists un ceļotājs Reinis Jaunais un čelliste Erna Daugaviete.

          Koncerta 2. daļā jaunās komponistes Ilzes Rijnieces un muzikālās apvienības “Kalna putni”  oriģināls kopdarbs, pirmatskaņojums -"Uzkāpt savā kalnā!". Mūziķi Kristens Kupčs - ģitāra, Pauls Ķierpe - sitaminstrumenti, Edžus Korsaks – basģitāra un  vokālā grupa 4 vokālistu sastāvā – Artūrs Biķernieks, Toms Kalderauskis, Karīna Laugale, Austra Elza Kozuliņa, pie taustiņinstrumentiem soliste Ilze Rijniece.

           Jauna vieta, jauni izaicinājumi, pirmatskaņojums Ilzes Rijnieces muzikālajām kompozīcijām. Pasākums nes absolūta jaunuma zīmogu! Citāts no galvenās koncerta dziesmas: “Es esmu piedzimis kalnā, cik lielā, izvēlējies Viņš. Mums dota griba iet tālāk vai palikt šeit un mīlēt, kā ir.” Šie vārdi, mūzika un vide aicina nepadoties, iet savu ceļu, pārvarēt lielus un mazus kalnus. Tiekot tiem pāri mēs gūstam sev iedvesmu un dodam to tālāk citiem.

Režija - Ināra Cakule, gaismas, video projekcijas - Māris Mīlgrāvis, skanējumu nodrošina -  S.S.Music,  organizē I.U. Sinepes un Medus sadarbībā ar Madonas pilsētas kultūras namu.

Ieteikums apģērbties atbilstoši laikapstākļiem. Šajā dienā Aronas kalnā NO PLKST.17.00 darbosies arī kafejnīca "Konzum Gardumi".  Ja vēlaties, var rezervēt vietu kafejnīcas teritorijā no plkst. 20.00 līdz 23.00. (Kafejnīcu var apmeklēt bez Covid-19 testa)  Vietu rezervēšanas tālrunis:  26368317 (Sigita)

Pasākumu var apmeklēt Covid-19 izslimojušie un vakcinētie cilvēki uzrādot sertifikātus un ID kartes! No plkst.19.00 pie Aronas kalna laboratorijā būs iespējas veikt ātro (15 min.) testu. Līdz 12 gadiem tests nav nepieciešams, līdz 18 gadiem tests ir par brīvu,  līdz 100 gadiem par testu būs jāmaksā 10,47 eur.

Mūs atbalsta:   Madonas novada pašvaldība - MANA MADONA, Lian Reklāmas, Erante

Informē: Stars; ReTv; Jēkabpils radio1; FB; www.madona.lv; radio Naba; EHR

          Ieejas biļetes  10,- eur www.bilesuparadize.  Pasākuma dienā un vietā 15,-eur. Invalīdiem un bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja brīva!

Praulienā, 2021. gada 4.augusts

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums