Izvēlne

Esiet aicināti piedalīties tiešsaistes konferencē "Gribu dzīvot"

iesūtīts: 2020.05.28 13:59
Ar prieku informējam un aicinām Jūs uz mūsu pirmo tiešsaistes konferenci "Gribu dzīvot", kas notiks š.g. 3. jūnijā plkst. 10.00-14.00.

Šī brīža nestabilajā situācijā un drošības - dzīvības sargāšanas - apsvērumu dēļ sākotnēji klātienē paredzēto konferenci pārceļam uz tiešsaistes konferenču platformu Zoom.

Mēs, Diakonija, uzskatām par savu misiju iestāties par dzīvību visā cilvēka dzīves garumā - no iesākuma līdz cilvēka mūža pēdējam brīdim. Vēlamies informēt sabiedrību par dzīvību un tās svarīgumu, it īpaši uzrunājot to jomu speciālistus un pārstāvjus, kuri savā ikdienā sastopas ar cilvēkiem, visbiežāk grūtu un smagu izvēļu priekšā, un ar cilvēkiem, kuri sniedz atbalstu un padomu. Konference ir atvērta katram interesentam, ar iepriekšēju reģistrāciju.

Šo Dzīvības ciklu iesāksim ar cilvēka dzīves pašu sākumu, runājot par cilvēka rašanos, vecāku izvēli, abortu un galu galā: izvēli Par Dzīvību. Konference sastāv no divām lekcijām un cilvēku pieredzes stāstiem. Īsumā par lecijām:


Aiga Rotberga, ginekologs-dzemdību speciālists, klīnikas "Ģimenes sirds" vadītāja

Lekcija “Cilvēka dzīvība”. Par cilvēka dzīvības rašanos, attīstības fāzēm, bērna piedzimšanu un par sievietes pēcdzemdību perioda fizioloģiju. 


Kristīne un Edgars Maži, psihoterapeite un mācītājs

Lekcija “Aborts kā gribēts vai negribēts zaudējums: teoloģiskie un psiholoģiskie aspekti” Kristiešu vidū ir populārs viedoklis par abortu kā kaut ko nepareizu. Dažādas kristiešu organizācijas pasaulē organizē protesta akcijas pie slimnīcām, kur tiek veikti aborti. Aiz katra aborta stāsta ir kādu cilvēku dzīve. Cik pamatoti ir abortu uzskatīt kā viennozīmīgi sliktu vai labu? Vai un kādas sekas tas varētu atstāt cilvēku un sabiedrības dzīvē? Kā uz to paraudzīties no Bibliskā un psiholoģiskā viedokļa? 


Būs iespēja lektoriem uzdot jautājumus un paredzēta arī īsa pauze.

Lai piedalītos konferencē, līdz 2. jūnija plkst. 10.00 reģistrējieties, aizpildot anketu: https://ej.uz/konferencegribudzivot

Lai pieslēgtos konferencei platformā Zoom, Jums tiks izsūtīta īsa pamācība, kā to izdarīt un dienu iepriekš, 2. jūnijā, uz Jūsu e-pastu tiks izsūtīta saite, caur kuru Jūs varēsiet pievienoties konferencei 3. jūnijā no plkst. 9.45.

Jautājumu gadījumā, sazinieties ar mums, rakstot uz gribudzivot@diakonija.lv

Lai veselība un dzīves spars!

Uz drīzu tikšanos!

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums