Izvēlne
.

Bēbīšu skoliņa "Asniņš" aicina!

iesūtīts: 2020.02.12 15:16
Biedrība "KASTANĪTIS - BĒRNIEM" bebīšu skoliņa "Asniņš" piedāvā nodarbības māmiņām un jaunajiem vecākiem.

To uzdevumi ir:

  1. Sniegt iespēju topošajām māmiņām, jaunajām māmiņām un viņu atbalsta personām, tai skaitā sociālā riska grupām integrēties sabiedrībā, rast risinājumus aktuālām problēmām un daļēji novērst to cēloņus.
  2. Sniegt psiholoģisku atbalstu un speciālistu palīdzību ( mikrologopēda, pediatra, ģimenes psihoterapeita, fizioterapeita, mūzikas terapeita, smilšu terapeita, fitoterapeita, fitnesa trenera,  kinestētiskā hendlinga speciālista, ginekologa, dūlas u.c. speciālistu lekcijas).
  3. Dot iespēju jaunajiem vecākiem tikties un dalīties pieredzē un attīstīt viņu prasmes bērnu kopšanā un attīstības veicināšanā.
  4. Dot iespēju bērniem jau no mazotnes būt kopā ar vienaudžiem. 
Nodarbības notiek Madonas pilsētas pirmsskolas izglītības iestādes ,,Kastanītis” zālītē , Blaumaņa 19, Madonā.

    Pie mums viesosies sertificēta zīdaiņu peldētapmācības trenere Diāna Vucāne .

    Mazuļa agrīnā peldēšana. Jau kopš bērniņa nākšanas pasaulē vecākiem svarīgi kļūst jautājumi par mazuļa labsajūtu, pareizu fizisko attīstību un arī norūdīšanos, lai pēc iespējas mazāk nāktos sastapties ar dažādām slimībām un vīrusiem. Viens no veidiem, kā censties nodrošināt mazulim visu iepriekš minēto, ir agrīnā peldēšana jeb mazuļu peldināšana līdz trīs gadu vecumam. Vingrinājumi ūdenī, ko bērniņš veic speciālista vadībā un vecāku tuvumā, var būt ļoti nozīmīgi mazuļa tālākai attīstībai, jo, kustoties ūdenī, tiek nodarbināti visi muskuļi, tādējādi peldināšana stimulē refleksu attīstību vājākiem bērniem un samazina uzbudinājumu aktīvākiem. Tajā pašā laikā peldēšana ir pietiekami droša slodze, kas neļauj pārslogot muskuļu saites, kā arī izslēdz iespēju nejauši veikt nedabiskas un fizioloģiski nepareizas kustības.

    Ārija Logina k.t. 26456234  
    Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
    © 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
    Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums