.

Piedzīvo Ziemassvētku brīnumus arī savā skolā – realizē tos ar iniciatīvu “Bigbank piepilda sapņus”

iesūtīts: 2017.11.27 15:36
Ikgadējā iniciatīva “Bigbank piepilda sapņus”, kuru realizē Bigbank AS Latvijas filiāle, aicina skolēnus, skolotājus un skolu direktorus pieteikties, lai realizētu Ziemassvēktu sapni, par skaistiem svētkiem savā skolā.

Konkursa ietvaros tiks izvēlēta radošākā ideja svētku svinībām, kuru palīdzēs realizēt Bigbank AS Latvija. Sniedziet savai skolai iespēju realizēt pārdrošākās idejas Ziemassvētku svinībām. Vēlaties radīt krāšņu balli baroka stilā vai piesaistīt populāru repa mākslinieku? Visi sapņi var tikt realizēti, tikai mums tos ir jādzird!

Pieteikšanās no 27. novembra līdz 7. decembrim. Kā pieteikties šai avantūrai?

  • jāuzņem fotogrāfija ar klasesbiedriem vai skolas biedriem, kas ir radoša, netradicionāla un noteikti nepaliek nepamanīta;
  • apraksti ne vairāk kā 150 vārdos par kādu Ziemassvētku ballīti savā skolā sapņo un kāpēc tieši jūs esat to pelnījuši;
  • iesūti mums foto un aprakstu uz e-pastu jana.jentkus@mmacoms.lv vai ievieto sociālajos tīklos ar tēmturi #BigbankPiepildaSapnus

Galvenais ir nebaidīties sapņot un būt radošiem, jo varbūt tieši tava skola būs viena no divām, kurām Bigbank AS Latvija realizēs tavu labākās Ziemassvēktu ballītes ideju!

Iniciatīvas ietvaros tiks izvēlēti divi uzvarētāji – abus uzvarētājus, kuru sapņus Bigbank piepildīs, noteiks kompetenta žūrija. Uzvarētāji tiks paziņoti 8. decembrī bankas mājaslapā un sociālajā tīklā Facebook.

Plašāka informācija par iniciatīvu “Bigbank piepilda sapņus”, kā arī konkursa nolikums ir pieejams Bigbank AS Latvijas filiāles mājaslapā vai sazinoties ar konkursa atbildīgo personu Janu Jentkus, rakstot uz e-pastu jana.jentkus@mmacomms.lv vai zvanot + 371 29898082.

 
Talsu Valsts ģimnāzijas pagājušā gada iniciatīvas pieteikuma fotogrāfija


‌Talsu valsts ģimnāzijas iniciatīvas “Bigbank piepilda sapņus” ietvaros rīkotā Ziemassvētku balle


Papildu informācija: Laura Zvaigzne
‌Bigbank Mārketinga nodaļas vadītāja
‌E: laura.zvaigzne@bigbank.lv
‌M: +371 26659747

‌Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums