Smeceres sils aicina uz aktīvu atpūtu dabā!

iesūtīts: 2020.05.25 15:34
Šajā pavasarī liela daļa cilvēku izvēlējušies izmantot sporta un atpūtas bāzes “Smeceres sils” piedāvātās iespējas pastaigas un aktīvo atpūtu svaigā gaisā dažādot. Šogad bāze sagatavojusi trases gan dabas un nesteidzīgu pastaigu mīļotājiem, gan sportiskas un dinamiskas atpūtas cienītājiem.

Smeceres silā ir nomarķētas 3 dažāda garuma trases: 4,5 km, 6,5 km un 10 km garumā. Trašu marķējums iezīmēts sarkanā, zaļā un zilā krāsā. Vairākās vietās ir izvietota teritorijas kopējā karte, kura sniedz informāciju par sporta un atpūtas bāzes teritoriju, reljefu, trašu tīklu, infrastruktūras vietām un konkrēto atrašanās vietu. Ainaviskās, marķētās un koptās trases ir lieliska vieta pārgājieniem, skriešanai, nūjošanai un apvidus velo braukšanai. Trasē ietvertie skatu punkti paver lieliskas ainavas Madonas apkārtnē, skatu uz mežiem un kalniem.

Šajā pavasarī popularitāti iemantojis arī orientēšanās poligons. Katru nedēļu Smeceres silā tiek sagatavota jauna karte ar jaunās vietās apvidū izvietotiem orientēšanās punktiem. Aktuālā karte pieejama www.smeceressils.lv sadaļā “TRASES”, kā arī drukātā veidā pie sporta bāzes loģistikas mājas!


Ievērojiet distanci, lai veselīga atpūta un veiksmīga punktu meklēšana!


Informāciju sagatavoja: Ilze Riekstiņa

Madonas novada pašvaldības

Attīstības nodaļas vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums