BK Madona/BJSS basketbolisti iekļūst izslēgšanas spēlēs

iesūtīts: 2020.03.09 11:50
BK Madona/BJSS komanda LBL3 regulārajā čempionātā aizvadījusi 19 spēles- izcīnītas 9 uzvaras un 10 zaudējumi- 8.vieta Austrumos.

     Pēdējās spēlēs bija nepieciešama vismaz viena uzvara, lai pretendētu uz vietu izslēgšanas spēles un iekļūtu labāko 8 komandu skaitā LBL3 čempionātā Austrumu grupā. Kopā LBL3 čempionātā šajā sezonā startē 23 komandas- 11 komandas Austrumu un 12 komandas Rietumu grupā.

     5.martā Madonas pilsētas sporta centrā uzņēmām Austrumu grupas līdervienību BK Cēsis/Cēsu sporta skola, kura uzvaras gadījumā , „play-off” pirmo kārtu sāktu kā līderi Austrumos, bet tā nenotika.

     Ļoti spraigā un interesantā cīņā BK Madona/BJSS pārsteidza pretiniekus ar ātrumu un augstu precizitāti no distances, un tika izcīnīta uzvara 84:79 (E.Skuja 28, J.Mednis 19, K.Bitels 18, N.Romanovskis 9, O.Krūmiņš 4, R.Zemītis 4, R.Ostrovskis 2 punkti).

     Tik pat interesanta cīņa notiks ceturtdien 12.martā Madonas pilsētas sporta centrā 20.00, kad uzņemsim Rugāju SC komandu, kurai pašlaik ir 11 uzvaras un 8 zaudējumi. Uzvaras gadījumā Austrumu grupā 3 komandām būs 10 uzvaras un 10 zaudējumi, un BK Madona/BJSS var pakāpties par vienu vietu augstāk un sākt „play-off” cīņas ar Rietumu grupas otru spēcīgāko komandu.

     Pēdējās spēles starplaikā par veiksmīgāko skatītāju konkursa uzvarētāju kļuva Gusts Jekociņš, kurš balvā saņēma veikala „Papīrs” dāvanu karti.

Paldies līdzjutējiem un komandas atbalstītājiem!

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums