PIESAKIES KULTŪRAS JAUNUMIEM

Madonas grupa SUB SCRIPTUM izdod debijas albumu “21.gs. mode” un karantīnas laika singlu un video dziesmai “Kā mīlasstāstā”

iesūtīts: 2020.04.24 11:43
Piektdien, 24.aprīlī grupa SUB SCRIPTUM YouTube servisā publicē ilgi gaidīto debijas albuma “21.gs. mode” digitālo versiju. Karantīna ir ieviesusi savas korekcijas arī mūzikas straumēšanas servisu ikdienā, tādēļ citos straumēšanas servisos (Spotify, iTunes, Deezer, Tidal) albums būs pieejams vēlāk.

"Albumā “21.gs. mode” mēs atspoguļojam mūsdienu cilvēka moderno un nevienmēr līdz galam saprasto domāšanas stilu. 21. gadsimts vienīgais laikmets, kad mums reizē ir atļauts viss un tajā pašā laikā nekas. Šis laiks ir virtuāls, fiziskas un ilglaicīgas lietas vairs nav modē, attiecības ir trauslas, politika, drēbes, lietas un domāšana - īstermiņa. Ironiski, ka arī albumu izdodam tikai virtuāli", tā par albumu izsakās grupas solists Kristers Rudzītis. “Vēl man liekas interesanti, ka, salīdzinot ar citiem laikmetiem, 21. gadsimtam nav savas modes, proti, sava nospieduma un vēstures, ko tas varētu atstāt nākamajām paaudzēm, tāpēc katra dziesma albumā ir kā maza modīte, kuru mēs varam novērot sabiedrībā, sākot ar zaļi un atbildīgi domājošajiem, līdz tiem, kuriem par visu ir galīgi pa*āt!”

Vienlaicīgi ar albumu radiostacijām tiek izsūtīts karantīnas laika singls “Kā mīlasstāstā” un karaoke videoklips (ej.uz/KAMILASSTASTA) no jaunā albuma “21.gs. mode”. Videoklips ir veidots karantīnas laikā no klausītāju un grupas dalībnieku iefilmētām versijām katram par savu mīlasstāstu laikā, kad mūsu brīvība ir ierobežota. Video veidoja grupas ģitārists Alvis Kozuls.

Albuma mūzikas un teksta autori – Sub Scriptum un Kristers Rudzītis, izņemot “Muļķe sirds” – Raimonds Pauls un Leons Briedis, albuma producenti – Aleksandrs Burijs (Oleksandr Buryi, Ukraina, strādājis ar grupām “Смысловые галлюцинации”, “Чичерина”, “Мураками”) un Arnis Račinskis, mikss – Arnis Račinskis, māsters – Lomiks. Ieraksts veikts Wolk Recording ierakstu studijā. Albuma vizuālā noformējuma autore – Ingūna Stroža. Izdevējs – Pajāt Records. 


Ieraksts ir veikts ar Madonas novada domes un “Zaļā josta” finansiālu atbalstu. Tāpat pateicamies par atbalstu albuma tapšanā A&T TRADE, KS Gaiziņš, Baltic Block, kā arī Jānim Vilgertam, Agrim Lungevičam, Ivaram Miķelsonam un Daigai Iraidai personīgi.


YouTube albuma links: ej.uz/SUBSCRIPTUM-ALBUMS

 

Kā mīlasstāstā youtube video links: ej.uz/KAMILASSTASTA

 

Facebook: ej.uz/SUBSCRIPTUM_Facebook        Spotify links: ej.uz/SUBSCRIPTUM


Informāciju iesūtīja: Grupas SUB SCRIPTUM menedžeris Aldis Hofmanis (DIGG DEEP MGMT).
 +371 29 23 77 94


‌Ievietoja: D.Torstere

 

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums