PIESAKIES KULTŪRAS JAUNUMIEM

Paredzētais 24.novembrī koncerts "Dienvidu saules promenāde" atcelts mākslinieka slimības dēļ! 

iesūtīts: 2019.11.19 10:42
Marlēna Keine, Agnese Egliņa un Mihails Čuļpajevs koncertprogrammā "Dienvidu saules promenāde".


Cilvēku savstarpējās attiecības vienmēr bijušas intriģējošas un noslēpumainas, par tām sarakstīti romāni un operas, dzejas rindas un dziesmas. Šajā koncertā mīlas pilnas jūtas uzplaukst gan svelmainajā Spānijā un saulainajā Francijā, gan valdzinošajā Itālijā... Pie klavierēm esot temperamentīgajai Agnesei Egliņai, Marlēnas Keines dzidrais soprāns duetā ar spilgto un artistisko tenoru Mihailu Čuļpajevu izdzied Sensānsa, Arditi, Navarro, Delība, Serano un vēl citu komponistu skaistākās dziesmas, ārijas un mīlas duetus. Programmā: Kamils Sensānss, Luidži Arditi, Antonio Garsija Navarro, Leo Delībs, Pablo Luna, Astors Pjacolla un citi.
Mākslinieku portreti
Marlēna Keine ir spoži pieteikusi sevi kā daudzpusīgu un aktieriski pievilcīgu dziedātāju gan operas, gan operetes žanrā. Māksliniece ir piedalījusies Igaunijas Nacionālās operas, Latvijas Nacionālās operas un Latvijas Operetes fonda iestudējumos. Ar izcilību ir absolvējusi Igaunijas Mūzikas un teātra akadēmiju, 2016.gadā iegūstot maģistra grādu akadēmiskajā dziedāšanā. Dziedātāja ir vairāku starptautisku konkursu laureāte, ar panākumiem piedalījusies vokālistu konkursos Latvijā, Zviedrijā, ASV, Igaunijā, Ukrainā un citviet, pilnveidojusies izcilu vokālo pedagogu meistarklasēs un aktīvi iesaistās Latvijas koncertdzīvē. Dziedātājas koncertrepertuārs ietver 20. un 21. gadsimta vokālo mūziku, latviešu, krievu, spāņu, franču, vācu, itāļu kamermūziku, baroka mūziku.

Mihails Čuļpajevs sevi izcili pierādījis kā solo mākslinieks Latvijas Nacionālajā operā vairāku sezonu garumā. Mihails Čuļpajevs ieguvis maģistra grādu J.Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā. Dziedātājs bijis nominēts Lielajai Mūzikas balvai 2015 kategorijā Jaunais mākslinieks, bet 2017.gadā ieguvis LNO fonda Gada balvu kategorijā Labākais operas solists.

Pianisti Agnesi Egliņu raksturo smalka skatuviskā izjūta, rotaļīga precizitāte, spēles spars un atraktivitāte. Par izcilu darbu ansamblī Agnese Egliņa ieguvusi Lielo mūzikas balvu 2010 un ir laureāte vairākos starptautiskos konkursos Slovākijā, Lietuvā, Somijā un Anglijā par pianistes-koncertmeistares sniegumu. Sadarbojoties ar mūziķiem dažādos kameransambļu sastāvos, Agnese Egliņa kļuvusi par vienu no pieprasītākajiem jaunās paaudzes pianistiem Latvijā.

Koncerts 24.11.2019. atcelts! Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.
Iegādātās biļetes iespējams atgriezt biļešu tirdzniecības vietā.
Papildinformācija zvanot: 27015118.

Bērzaunes evaņģēliski luteriskajā baznīcā 24.novembrī pulksten 18:00.

Biļetes cena: 7.00 EUR (pasākuma norises dienā un vietā), iepriekšpārdošanā 6.00 EUR.
Biļešu iepriekšpārdošana: Bērzaunes pagasta pārvaldes kasē, "Biļešu paradīzes", kinoteātra "Vidzeme" un Madonas pilsētas kultūras nama kasēs, kā arī https://www.bilesuparadize.lv

Informāciju iesūtīja: Bērzaunes pagasta Sauleskalna tautas nama vadītājs Kristaps Šķēls.
Mob.tālr.: 00 371 27015118.

Rediģēts: 22.11.2019..

Ievietoja:
Inga Arāja
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums