PIESAKIES KULTŪRAS JAUNUMIEM

Tiek pārcelts grupas “Carnival Youth” koncerts Madonā no 20. uz 28.novembri

iesūtīts: 2019.09.10 17:01
Neparedzētu grupas dalībnieka ģimenes apstākļu dēļ “Carnival Youth” ir jāpārceļ “Good Luck” koncerts Madonā. 20.novembrī plānotais koncerts notiks 28.novembrī. Iegādātās biļetes derīgas apmeklējumam pārliktajā datumā, vai arī tās ir iespējams atgriezt biļešu tirdzniecības vietās. “Ar nožēlu jāpaziņo, ka dzīvē mēdz atgadīties tādi neparedzēti notikumi, kas liek nospiest bremzes uz garām skrienošo ikdienu. Šoreiz arī mums nākas šādi rīkoties. Grupas vārdā ļoti atvainojamies, ja kādam nākas sagādāt neērtības, bet jau pavisam drīz jums tiks atdarīts. Ar cieņu un mīlestību, jūsu Carnival Youth.”        


Informāciju iesūtīja: Guna Zučika.
Every Little Thing / Carnival Youth

Rediģēts: 19.11.2019..

28.novembrī grupas “CARNEVAL YOUTH” cienītāji aicināti uz stāvkoncertu Madonas pilsētas kultūras namā!


Grupa 10.maijā izdeva singlu “Deskop”. Dziesma ir nedaudz ironisks joks pa mūsu paaudzi, tai skaitā par mums pašiem, kuri katru brīvu brīdi, ko varētu veltīt saviem mīļajiem vai sev, pavada ekrānos - tā Emīls Kaupers.

Albums ierakstīts Brazīlijā, to producējis ilggadējs sadarbības partneris ierakstu veidošanā Gatis Zaķis. Miksējis Grammy balvas ieguvējs Nikolas Verners. Kopumā albumā iekļautas 12 dziesmas. Par godu albumam un uzsāktajai draudzībai ar kosmētikas zīmolu "STENDERS", ir radīts kopīgs produkts -  putojošā vannas bumba sirds formā. Grupa apliecina, ka bumba ir paredzēta ne tikai vannas terapijai, bet arī dažādu sirds sāpju un neveiksmju noskalošanai! No šā gada 16.augusta iespējams iegādāties jauno albumu “Good Luck” un "Bļešu paradīzes" kasēs arī biļetes uz koncerttūri pa Latviju.

Uz tikšanos koncertā, ceturtdienā, 28.novembrī!

Madonas pilsētas kultūras namā 28.novembrī pulksten 19:00.
Biļetes cena: 12.00, 15.00 EUR.
Biļešu iepriekšpārdošana: www.bilesuparadize.lv , kā arī "Biļešu paradīzes" kinoteātra "Vidzeme", Tirgus ielā 5, un Madonas pilsētas kultūras nama, Raiņa ielā 12, kasēs.

‌Informāciju iesūtīja: Madonas pilsētas kultūras nama atpūtas pasākumu organizatore Aija Špure.
‌Mob.tālr.: 00 371 26102796.

‌Ievietoja:
‌Inga Arāja
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums