PIESAKIES KULTŪRAS JAUNUMIEM

Kinoteātris “Vidzeme” atsāk darbu. Nāc un piedalies "Kino maratonā"!

iesūtīts: 2018.08.22 13:57
Lai piedāvātu iespēju noskatīties aktuālāko 2018.gada pirmās puses filmu klāstu un atgūtu nokavēto, no 22.augusta līdz 30.augustam kinoteātrī “Vidzeme” tiek organizēts “Kino maratons”, kura laikā katru dienu būs iespējams vērot trīs dažādas filmas gan bērniem gan pieaugušajiem.

“Kino maratona” laikā būs iespējams noskatīties animācijas filmas “Viesnīca “Transilvānija” 3 : Mošķu brīvdienas” un “Lieliskie 2”, filmu programmas “Latvijas filmas Latvijas simtgadei” ietvaros uzņemto ģimenes filmu “Bille”, populāro latviešu vēsturisko drāmu “Nameja gredzens”, slavenās triloģijas noslēguma filmu “Brīvība 50 nokrāsās”, jaunākās latviešu komēdijas “Blēži” un “Kriminālās ekselences fonds”, kā arī aktuālās filmas “Juras laikmeta pasaule: Kritusī karaliste”, “Neiespējamā misija: Sekas” un pašu jaunāko mūziklu “Mamma Mia: Mēs atkal esam klāt”. Ir iespējamas arī tikšanās ar filmu veidotājiem.

Plašāku informāciju par kino seansiem, kā ierasts, meklējiet Madonas novada pašvaldības mājas lapas kultūras sadaļās "Pasākumu kalendārs" un "Kino", reģionālajā presē, sekojot jaunumiem kinoteātra facebook kontā un, protams, apmeklējot kinoteātri “Vidzeme”!

VTV video sižets "Darbu atsāk kinoteātris Madonā": https://www.youtube.com/watch?v=WbDj_d1-PH8&feature=player_embedded
 
Biļešu kases darba laiks:

O., T., C., P. 10:00 - 16:00, biļešu kase atvērta arī stundu pirms kino seansa.
Biļetes cena:
3.00 EUR, bērniem līdz 10 gadu vecumam 2.00 EUR.











27.AUGUSTĀ ATPŪŠAMIES (PIRMDIENA)!








‌Informāciju sagatavoja un iesūtīja: Madonas pilsētas kultūras nama direktores vietnieks, filiāles - kinoteātris "Vidzeme", vadītājs Aigars Noviks.
‌Mob.tālr.: 00 371 26643624.

‌Rediģēts: 23.08.2018., 24.08.2018..

Ievietoja:
Inga Arāja
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums