PIESAKIES KULTŪRAS JAUNUMIEM

Meistarklasi “Skaņas dizains - ar skaņu izstāstīts kino stāsts” vada Matiass Mesens Munks no Dānijas

iesūtīts: 2018.05.14 10:12
Jaunais, talantīgais komponists un filmu mūzikas autors no Dānijas Matiass Mesens Munks novadīs aptuveni divu stundu meistarklasi “Skaņas dizains - ar skaņu izstāstīts kino stāsts”, kurā iepazīstinās ar skaņu režijas pamatiem un kopīgi, izmantojot gan mūziku, gan skaņu efektus, izveidos skaņu celiņu animācijas filmai.

Par dāņu komponista Matiasa Mesena Munka interaktīvu un izglītojošu muzikālu piedzīvojumu “Bezgalīgais Labirints” Madonā 17.maijā pulksten 13:00 vairāk lasīt šeit: “Bezgalīgais Labirints”

Pasākums tapis pateicoties “DR Musikariet” (Dānijas Nacionālās Radio un Televīzijas bērnu un jauniešu izglītības programma).

Meistarklasi organizē Dānijas Kultūras institūts Igaunijā, Latvijā un Lietuvā un tas ir viens no pasākumiem, kas iekļauts Dānijas Kultūras programmā par godu Latvijas simtgadei.

Meistarklasi atbalsta Dānijas Kultūras ministrija, Dānijas Karalistes vēstniecība Rīgā, Kultūras pils "Ziemeļblāzma", Madonas novada pašvaldība un Madonas kultūras nams.

Madonas pilsētas kultūras namā 17.maijā pulksten 14:30 - 16:30.
Ieeja bez maksas.

Informāciju sagatavoja un iesūtīja: Dānijas Kultūras institūts Igaunijā, Latvijā un Lietuvā projektu koordinatore Ilva Sinkēviča.
Tālr.: 67288221.
E-pasts: dki@dki.lv

Ievietoja:
Inga Arāja
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums