Galerijas » "Melleņu svētdienu" Vestienas pagasta "Jāņkalnos"

  Madonas novada pašvaldības Uzņēmējdarbības un tūrisma attīstības nodaļa sadarbībā ar Vestienas pagasta saimniecību - augļu un ogu dārzu “Jāņkalni”, 12. augustā jau ceturto gadu organizēja “Melleņu svētdienu”.

     Pasākuma laikā par īpašām svētku cenām ikvienam bija iespēja doties melleņu laukos baudīt garās ogas un iegādāties krūmmelleņu stādus. Tāpat saimnieki organizēja ekskursiju pa saimniecību, lai iepazīstinātu ar saviem plašajiem ogu dārziem un pārstrādes cehu.

     Visas dienas garumā par ogu lasītāju, atpūtnieku un svētdienas baudītāju vēderpriekiem rūpējās mājražotāju tirdziņš, ka arī starp našķošanos ar ogām un kārumiem, ikvienam bija iespēja baudīt gardēžu pusdienas īsti latviskā virtuvē. Bērni varēja izlēkāties piepūšamajās atrakcijās, braukt ar mucu vilcieniņu, apgleznot seju, radoši izpausties smilšu aplikāciju darbnīcā un iemēģināt roku loku šaušanā.

     Pasākuma laikā mūs priecēja izrāde ar suņiem "Ursas jautrie piedzīvojumi" (Lubānas amatierteātra sniegums), Inetas Rudzītes koncertprogramma, muzikālais piedzīvojums ar grupu "Eels of the Sixties" un Danskovītes komēdija  “Lauku kūrorts pilsētniekiem” Baltinavas dramatiskā kolektīva "Palādas " izpildījumā. 


Ilze Stūre 


‌VIDEO.


© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums