Sports joka pēc

iesūtīts: 2019.08.20 21:46
Augusts pieklauvējis pie mūsu durvīm, laiks mūsu pagasta senioru sporta spēlēm ‘’sports joka pēc’’. Nu jau piekto gadu Mārcienas drošākie un atraktīvākie cilvēki tiekas skolas sporta laukumā, lai vēlreiz pārbaudītu savas attiecības ar fortūnu. Katrs no mums grib uzvarēt, lai gan arī šī sportošana ir mazliet nenopietna un jautra, tomēr reizi gadā varam to atļauties, jo ikdienas dzīvē ir tik daudz nopietna.

Galvenie pretendenti uz pirmo vietu bija ‘’Pirāti’’ un ‘’Amazones’’, kas vienmēr ‘’kožas’’ pa īstam. ‘’Kodes’’ un  ‘’Ļumpapā’’ šogad startēja pirmo reizi, taču arī viņu sasniegumi bija vērā ņemami. Ne velti sacensību noslēgumā šo komandu dalībnieki tika pie skaistiem diplomiem un atbilstošām medaļām.

Arī individuālajos sporta veidos tikām pārsteigti ar nenopietnību un aizrautību –ātrākā glāžu salikšana, makaronu vīšana uz diega un bumbiņu pārvietošana ar ķiveres palīdzību - tas tik bija ko vērts! Dziesmas un sportiskās dejas lika izkustēties pat līdzjutējiem.

Rezultātā pēc interesantas un jautras dienas, tiesneši apkopoja mūsu darbus un nedarbus visos sporta veidos,  un, „ Pirāti” izcīnīja pirmo vietu, ‘’Amazones’’ izcīnīja otro vietu un ‘’Kodēm’’ un ‘’Ļumpapā’’ dalītā trešā vieta.

Šajā dienā pateicības rakstus no Mārcienas senioru padomes saņēma arī pasākuma veidotāji Jevgenijs un Zanda.

Prieks un gods mums senioriem pavadīt laiku tik aizraujošā gaisotnē ar ‘’sportu joka pēc’’!

Mārcienas pagasta senioru padomes vadītāja Ņina Kalupniece.

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums