„Baltais kauss” U-11 finālposms

iesūtīts: 2019.06.12 09:34
1. un 2. jūnijā Rīgas sporta zālēs risinājās Latvijas Jaunatnes basketbola līgas rīkotās “Baltais kauss” izcīņas 4. posma turnīri. Madonas BJSS U-11 komanda startēja O.Kalpaka Rīgas Tautas daiļamatu pamastskolas sporta zālē. 1.jūnijā

     Šajā posmā bijām nedaudz „pavājinātā sastāvā” un apakšgrupā bija labas komandas. Pirmajā spēlē zaudējums Talsu komandai 54:57, otrajā Jelgavai 48:63, bet trešajā dienas spēlē zaudējums Mārupes labi nokomplektētajai komandai 43:103.

     Otrajā dienā iesākām ar uzvaru pār Rūjienas komandu 49:43, otrajā spēlē zaudējums Salacgrīvai 48:73, bet pēdējā spēlē izdevās uzvarēt BS Rīga/Jugla komandu 66:50.

     Komandā spēlēja un „Baltais kauss” piemiņas medaļas saņēma- Kārlis Augusts Vītols, Mārcis Lībors, Adriels Vasilaki, Jorens Vazetiu, Artūrs Platačs, Artūrs Mikāls, Kārlis Dūdums, Jēkabs Saliņš, Maksims Zuzjaks. Uz šo posmu nevarēja ierasties, bet godam nopelnīja medaļas-Haralds Justs, Viesturs Ducens, Daniels Kaščjuks, Varis Rodrogo Strumpe.

     Madonas BJSS basketbola nodaļā nepārtraukti gaidām jaunus, basketbolu spēlēt un trenēties gribošus puišus – īpaši 2009./2008./2007./2006.g.dz.

     ”Baltais kauss” tik tiešām ir izdevies un nepieciešams jaunajiem basketbolistiem, par to nav ne mazākās runas. Bērniem ir ļoti jautri un interesanti. Iespējas ir visiem - gan spēlētājiem, kas tikko sākuši spēlēt, gan jaunajiem tiesnešiem, gan jaunajiem treneriem.                                              

          Izcīnītā vieta nav svarīga – galvenais gūt pozitīvas emocijas un vēlmi basketbolu spēlēt arī turpmāk! Turpmāk tiksimies 3x3 basketbola laukumos un vasaras nometnēs! 

 Agnis Beķeris
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums