Ceļojošais Lieldienu kauss volejbolā

iesūtīts: 2015.03.16 11:38
Degumnieki 2015 Nolikums

Mērķis: Atbalstīt veselīgu dzīvesveidu, veicināt starppagastu sadarbību un popularizēt volejbolu skolēnu un jauniešu vidū.

Sacensību vadība: Sacensības organizē Ošupes pagasta pārvalde. Galvenais tiesnesis Ervīns Spridzāns.

Sacensību vieta un laiks: Sacensības norisinās Degumnieku pamatskolas sporta zālē 04.04.2015. Spēļu sākums plkst. 1000 (komandas pulcējas no 930).

Sacensību dalībnieki: Vīriešu volejbola komandas. Komandā jāpiesaka vismaz 7 spēlētāji. Vecuma ierobežojuma nav.

Spēļu organizācija: Kausa izspēle tiek organizēta kā atklātais turnīrs bez komandu pieteikuma ierobežojumiem. Pieteikumi jāveic līdz 03.04.2015 līdz 17.00. rakstot uz e-pastu „aigarsmig@inbox.lv” .Pieteikumā jānorāda komandas nosaukums, komandas pārstāvja vārds un uzvārds, kontakttālrunis, komandas vārdiskais sastāvs. Sacensību laikā tikai komandas pārstāvim ir tiesības organizatoriem izteikt pretenzijas un priekšlikumus. Komandas pārstāvis ir atbildīgs par savu spēlētāju uzvedību gan spēļu laikā, gan starplaikos. Par nesportisku un nepiedienīgu uzvedību organizatoriem ir tiesības spēlētājiem izteikt aizrādījumus. Par atkārtotu aizrādījumu spēlētājam attiecīgā komanda var tikt diskvalificēta. Sacensību formāts, spēļu setu skaits un ilgums tiks noteikti tieši pirms sacensībām, komandu pārstāvju sapulcē. Spēlētājiem tiks nodrošinātas pusdienas.

Apbalvošana: Uzvarētāja komanda saņem Degumnieku Ceļojošo kausu, kas ir tās valdījumā līdz 2016. gada Lieldienu turnīram Degumniekos. Pirmās trīs vietas ieguvušo komandu spēlētāji tiek apbalvoti ar individuālajām medaļām.

Daļibas maksa: EUR 15-(piecpadsmit eiro) iemaksājama sacensību dienā vai ar bankas pārskaitījumu iepriekš saskaņojot ar pārvaldes vadītāju. Ja komanda tiek pieteikta sacensību dienā, tad dalības maksa  EUR 30-(trīsdesmit eiro)

Kontaktinformācija: Sacensību galvenais tiesnesis E. Spridzāns 26376711

Ošupes pagasta pārvaldes vadītājs A. Šķēls 29426366

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums