Covid-19 pauzi izmantojam lietderīgi

iesūtīts: 2020.12.15 13:41
Iestājoties stingrākiem pulcēšanās un sportošanas ierobežojumiem, arī mūsu pagastā visi plānotie sporta pasākumi tika atcelti uz, pagaidām, nezināmu laiku. Bet individuālās nodarbības drīkst turpināt, tādēļ ar sportot gribētājiem un sporta entuziastiem meklējām iespēju trenēties vismaz divas līdz trīs reizes nedēļā, ievērojot visas epidemioloģiskās prasības.

Sākumā izstrādājām sporta zāles apmeklējuma grafiku individuāliem treniņiem ar basketbolu un volejbolu. Tad aizdomājāmies par trenažieru zāles norobežošanu no lielās zāles, lai, ja gadījumā sakrīt trenažieru zāles un lielās zāles sportistu apmeklējuma laiks, abi sportisti būtu pilnībā nošķirti viens no otra un izmantotu katrs savas nodalītās telpas un inventāru.

Trenažieru zāles aprīkojums, uz aizliegumu spēkā stāšanās brīdi, nebija īpaši daudzveidīgs, tāpēc, ar pagasta pārvaldes atbalstu, līdzekļus no nenotikušajiem pavasara un rudens sporta pasākumiem ieguldījām jauna inventāra iegādei. Lielu pienesumu deva arī cilvēku ziedotais aprīkojums – eliptiskais trenažieris,  boksa treniņu ķepas, boksa cimdi un MMA cimdi (paldies Raimondam Ķeselim un Nikolajam Džavadovam)! Tagad svaru zālē ir iespēja trenēties ar  guļus spiešanas trenažieri (sols, statīvs, stienis, svaru disku komplekts 80kg),eliptisko trenažieri, boksa maisu, dažādu svaru hantelēm un komplekso trenažieri.

Atrodoties zālē katrs dalībnieks tiek reģistrēts apmeklējuma žurnālā! Strādājot uz trenažieriem  ir stingri jāievēro higiēnas prasības - roku un virsmu dezinfekcijas norādījumi, kā arī, visas valstī noteiktās epidemioloģiskās prasības!

Individuālie sporta treniņu un trenažieru zāles apmeklējuma laiki iepriekš jāsaskaņo ar sporta darba organizatoru (tel. 22412172)!

Mārcienas pagasta pārvaldes sporta darba organizators Jevgenijs Tarasovs.

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums