PIESAKIES KULTŪRAS JAUNUMIEM

Izklaides programma Madonā 1. augustā

iesūtīts: 2020.07.29 12:10
1.augustā Madona aicina ciemos motosporta, kultūras un aktīvās atpūtas cienītājus. Jūs sagaida plaša aktivitāšu programma, kurā sev interesentu nodarbi radīs ikviens - neatkarīgi no vecuma, fiziskās aktivitātes līmeņa vai interešu loka. Esam par metru tuvāk!

No plkst. 12.00 Saieta laukumā noritēs Latvijas Streetbike Freestyle amatieru čempionāts "StuntFighters Cup 2020" ar dažādiem akrobātiskiem un publiku izklaidējošiem elementiem.

Paralēli tam gan lieli, gan mazi pilsētas iedzīvotāji aicināti piedalīties radošā darbnīcā “Bungu Aplis”, kuru vadīs perkusionists, ritma pavēlnieks Dzintars Vīksna no ritma grupas “Pulsa Efekts”.

Šajā laikā mazākie pasākuma apmeklētāji varēs izgatavot arī koka magnētus motociklu formā, kamēr kungi safrizēt bārdu un matus Royal Dandy izbraukuma salonā.

Būs arī iespēja izmēģināt varēšanu un izaicināt veiksmi kāpjot Umurkumurā.

16.00 – 23.00 uz skatuves Saieta laukumā uzstāsies vairākas muzikālas apvienības:

16.20 VIŅA

19.00 Sub Scriptum

20.00 Fools on Parade

21.00 LINGA

22.00 CREDO

17.30 - 18.00 Visā pilsētā varēs vērot motokluba “Brīvie Vanagi/Free Hawks” parādes braucienu, kuri šajā dienā ierodas pilsētā, lai atzīmētu sava kluba dzimšanas dienu. Parādes noslēgumā čoperiem pievienosies ENDURO motocikli un parādes brauciens noslēgsies Saieta laukumā, kur tiks apbalvoti Baltijas un Latvijas kausa ENDURO Sprints sacensību laureāti. Apbalvošanas ceremoniju muzikāli pavadīs ritma apvienība “Pulsa Efekts”.

Dienas laikā iedzīvotājiem iespēja tuvumā apskatīt spēkratus Saieta laukumā.

Savukārt 18.00 Madonas pilsētas kultūras namā ar NYX Trio un dzejnieces Madaras Gruntmanes koncertu tiks atklāti XXIII Latviešu mūzikas svētki. (Ieejas maks EUR 5,-). Informācija par pasākumu šeit.


Ieeja pasākumos bez maksas (izņemot XXIII Latviešu mūzikas svētku atklāšans koncertu).


!!! Apmeklējot pasākumus, aicinām būt atbildīgiem un ievērot visus noteiktos pulcēšanās ierobežojumus saistībā ar COVID-19!

!!! Pasākumu laikā var tikt veikta filmēšana un fotografēšana. Ieraksti var tikt publiskoti ar mērķi sekmēt kultūras vērtību saglabāšanu un Madonas novada atpazīstamību. 



Informāciju sagatavoja: Vecākā speciāliste kultūras jomā Daiga Torstere. 
‌Mob. tālr.: +371 22034411

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums