PIESAKIES KULTŪRAS JAUNUMIEM

Madonas grupa SUB SCRIPTUM izdod singlu “Kādā krāsā”

iesūtīts: 2020.02.10 13:40
Piektdien, 7. februārī SUB SCRIPTUM izdeva savu jaunāko singlu “Kādā krāsā” no pavasarī gaidāmā grupas debijas albuma “21.gs mode”.

"Jau izsenis cilvēki ir piešķīruši krāsām dažādu simbolismu un nozīmi gan apzīmējot debespuses, emocijas, slepenus ziņojumus vai pat dievības. Šobrīd, piemēram, mēs ar kādu konkrētu krāsu  itin viegli varam identificēt tautības, politiskās partijas,  ideoloģijas, seksuālās minoritātes vai reliģijas - ikvienai dzīves sfērai ir savi simboli un krāsas, bet šajā dziesmā krāsa asociē aizraušanos, slimīgu apmātību. Mūsuprāt jebkuri pārspīlējumi ir kaitīgi un toksiski - pat, ja, piemēram,  tiek pārspīlēts ar politkorektumu. Citreiz rodas sajūta, ka šis apmātību jeb krāsu rāmis ir tik ļoti košs, ka es varētu pat sajukt prātā" - tā dziesmas galveno domu raksturo grupas solists Kristers Rudzītis.

Dziesmas mūzikas un teksta autors – Sub Scriptum un Kristers Rudzītis, dziesmas producents – Aleksandrs Burijs (Oleksandr Buryi, Ukraina, strādājis ar grupām “Смысловые галлюцинации”, “Чичерина”, “Мураками”), mikss un masterings – Arnis Račinskis. Ieraksts veikts Wolk Recording ierakstu studijā. Izdevējs -  Pajāt Records. Ieraksts ir veikts ar Madonas novada pašvaldības un “Zaļā josta” finansiālu atbalstu.

Dziesma klausāma un skatāma šeit


Informāciju iesūtīja: grupas SUB SCRIPTUM menedžeris Aldis Hofmanis

Ievietoja: D.Torstere

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums