PIESAKIES KULTŪRAS JAUNUMIEM

ATCELTS! "Prāta Spēles" Latvijas kauss Madonā, 11. aprīlī

iesūtīts: 2020.02.06 13:57
Veido komandu, reģistrējies un piedalies izklaidējošā komandu erudīcijas turnīrā "Prāta spēles", kas notiks 11.aprīlī Madonas pilsētas kultūras namā!

Nu tā kļuvusi par jauku tradīciju – Prāta spēles Latvijas kauss Madonas pilsētas kultūras namā notiks jau otro reizi. Tas ir izklaidējošs komandu erudīcijas turnīrs, kurā pārbaudīt savas zināšanas un vienkārši labi pavadīt laiku ar draugiem, kolēģiem vai ģimeni. Savu komandu veidot un piedalīties var jebkurš. Dalība bez maksas. Piesakies  mājaslapā www.prataspeles.lv

Kā gatavoties spēlei? Nav obligāti no galvas jāmācās enciklopēdijas. Arī iesāktās un pabeigtās augstskolas nav būtiskākais rādītājs. Galvenais ir būt zinātkāram un jebkurās ziņās mēģināt saskatīt kaut ko interesantu sev. Ja šo degsmi apvieno ar spēju sarunāties ar komandas biedriem, tad augsti rezultāti ir garantēti. Prāta spēļu Latvijas kausā ikviens varēs pārbaudīt savas ģeogrāfijas, vēstures, politikas, matemātikas zināšanas, un neizpaliks arī jautājumi par aktualitātēm biznesā, tehnoloģijās, sportā un popkultūrā kā Latvijā, tā citur pasaulē.

Trīs labākās komandas kvalificēsies reģionālajam pusfinālam, no kura veiksmīgākās piecas tiksies Lielajā Finālā Latvijas dzimšanas dienas mēnesī novembrī Rīgā. Šobrīd ceļojošā Prāta spēļu Latvijas kausa trofeja atrodas goda vietā Tukuma pašvaldībā, bet varbūt šogad tieši Tava komanda uzvarēs finālā un atvedīs Latvijas kausu uz Madonu.

Vairāk informācijas par turnīru – www.prataspeles.lv 

Informāciju ievietoja: D.Torstere
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums