.

Aktīvās atpūtas festivāls bērniem un ģimenēm "Kids Wonderland". Nāc un piedalies!

iesūtīts: 2019.08.12 12:59
Jautras un interesantas aktivitātes visas dienas garumā visām vecuma grupām! "Kids Wonderland", iespējams, būs viens no taviem šīs vasaras aizraujošākajiem brīvdienu atpūtas galamērķiem, uz kurieni doties kopā visai ģimenei.

Pasākuma galvenais notikums ir Ģimenes stafete, kurā drīkst piedalīties visi ģimenes locekļi. Ģimenes sacentīsies par “Sportiskākās ģimenes" titulu pilsētā. Pasākums tiks atklāts ar goda gājienu pulksten 12:00. Aicinām ģimenes ierasties vienādas krāsas apģērbā vai ar citu, jūsu ģimenes atpazīšanas atribūtiku. Būs jāsacenšas gan individuāli, gan visai ģimenei kopā, dažādas šķēršļu, talanta un atjautības jomās. Balvu fonds 300 € vērtībā. Ar dalības nolikumu un reģistrāciju stafetēm var iepazīties mājas lapā www.kidswonderland.lv .

Visas dienas garumā piepūšamās atrakcijas, putu un burbuļu diskotēka, lāzertags. Māmiņas varēs piedalīties labdarības andelē un baudīt atpūtu "Happy" māmiņu teltī. Labdarības andele - atnes divas vairs nevajadzīgas jūsu bērnu mantiņas un vienu sev vajadzīgo paņem vietā. Pārējās mantiņas nonāks vietējā bērnu namā. Vīriem būs sava Airsoft Šautuve. Pistoles un automāti, visu būs iespējams aplūkot un pat izmēģināt roku šaušanā. Būs pieejama ēdināšana, cukurvate, popkorni, saldējums!

Vairāk informācijas mājaslapā www.kidswonderland.lv

‌Biļetes pērc www.ticketpoint.lv mājaslapā un pasākuma dienā uz vietas.

Informāciju iesūtīja: Madonas pilsētas kultūras nama atpūtas pasākumu organizatore Aija Špure.
Mob.tālr.: 00 371 26102796.

Ievietoja: Inga Arāja     
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums