PIESAKIES KULTŪRAS JAUNUMIEM

Izklaidējošā erudīcijas spēlē Prāta spēles Latvijas kauss Madonā!

iesūtīts: 2019.07.05 16:11
Aicinām Madonas novada iedzīvotājus pieteikties komandu turnīra PRĀTA SPĒLES LATVIJAS KAUSS spēlei, kas notiks Madonas pilsētas kultūras namā, sestdien, 13.jūlijā! LATVIJAS KAUSĀ var piedalīties ikviens, kas sevī jūt vajadzību meklēt atbildes uz mūžīgajiem un laicīgajiem jautājumiem, un sacensties ar citiem. Spēļu dalībniekiem nav noteiks vecuma ierobežojums un dalība pasākumā ir bez maksas.

Turnīrs tiek organizēts ar mērķi attīstīt prāta spēļu kustību visā Latvijā, aicinot ikvienu piedalīties, pārbaudīt sevi un uzzināt ko jaunu par savu zemi.


PRĀTA SPĒLES ir izklaidējošs pasākums, kas neprasa vēstures profesora cienīgas zināšanas - galvenais ir komandas darbs un labi pavadīts laiks. Komandās, kuru nosaukumu izvēlas paši dalībnieki, aicinātas apvienoties ģimenes, darba kolektīvi, draugi vai kaimiņi - šī ir spēle visiem, lai stiprinātu latviskās piederības sajūtu.

Lai pieteiktos, nepieciešams apzināt 4-6 cilvēku komandu un pieteikt dalību mājas lapā www.prataspeles.lv. Dalība spēlē nešaubīgi garantēs Jums pozitīvas emocijas, jaunas zināšanas un pavērs iespējas laimēt arī dažādas turnīra atbalstītāju sarūpētās pārsteiguma balvas.

Atlases spēļu labākās komandas vispirms tiksies reģiona pusfinālā un labākās cīnīsies tālāk par unikāla dizaina kausu turnīra lielajā finālā novembrī Rīgā. LATVIJAS KAUSA uzvarētāji izcīnīto trofeju būs aicināti novietot visiem pieejamā vietā pašvaldībā, tādejādi vairojot iedzīvotāju lepnumu par savu novadu un līdzcilvēkiem.

Piedalies turnīra spēlēs un pārbaudi savas zināšanas!
Tā ir lieliska iespēja interesanti un aizraujoši pavadīt laiku, iesaistīties aizraujošās diskusijās kopā ar saviem draugiem, kolēģiem vai ģimeni.

Spēles norisināsies visa gada garumā vairāk kā 30 spēles dažādās pilsētās un novados visā Latvijā.

Madonas pilsētas kultūras namā 13.jūlijā no pulksten 12:00 līdz 14:00.

Komandu dalība pasākumā bez maksas.
Plašāku informāciju par spēles noteikumiem, norises vietām un pieteikšanās iespējām meklējiet spēļu mājas lapā internetā www.prataspeles.lv.

Organizē biedrība "Prāta spēles" ar Madonas novada pašvaldības un Madonas pilsētas kultūras nama atbalstu.
Mob.tālr.: 00 371 24204040, e-pasts: info@prataspeles.lv
www.prataspeles.lv
facebook.com/PSLatvija/

Informāciju iesūtīja: Ieva Kilēvica

Rediģēts: 10.07.2019., 15.07.2019..

‌Ievietoja:
‌Inga Arāja
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums