PIESAKIES KULTŪRAS JAUNUMIEM

Tikšanās ar dzejnieci un prozaiķi Andu Līci

iesūtīts: 2017.09.11 17:32
Laipni aicinām uz tikšanos ar dzejnieci un prozaiķi Andu Līci, lai ieklausītos viņas redzējumos un noskaņās pirms un pēc grāmatas „Paldies, ka uzmodināji!” iznākšanas.

Jaunā Andas Līces grāmata aicina mācīties dalīties: ceļā, vārdos, priekā - gan savā, gan viens otra priekā, apzinoties, ka laikmets jau neaiziet, mēs to aiznesam. Katrs pa savai atlūzai.


Autores redzējumi aicina domāt līdzi. Par mūsu mūžu - ceļu zem kājām: bērna piedzimšanu, asna sajūtu šajā pasaulē, tad sakņu sajūtu, plaukstas sajūtu, rokām, kurām dzīvot ir tas pats, kas strādāt, mīlestības paisumu un bēgumu, atgriešanos pagalmā, kur sākums. Par mirkļiem, kad kāds no tuvajiem cilvēkiem pārceļas mūžībā, bet mūsu atmiņā aizķeras tikai sīkumi no tā Visuma, ko viņš nesa sevī. Par skatīšanos uz priekšu, iešanu, ne stāvēšanu uz vietas, kad, grantij čirkstot, ar mums sarunājas ceļš. Par spārnos celšanos, lidošanu un nolaišanos uz zemes, kad jāiemācās pats grūtākais - / spārnus salocīt tā,/ ka tie nesalūst.  

Paldies, ka grāmata iznākusi, jāteic NT Klasika, Valsts Kultūrkapitāla fondam, Madonas, Cesvaines pašvaldībām un Sarkaņu pagasta pārvaldei. Lasītājiem tā būs pieejama novadu pašvaldību bibliotēkās.

Aicinām uz tikšanos ar autori Madonas novada bibliotēkā 13.septembrī pulksten 13:00!
Ieeja bez maksas.



Informāciju sagatavoja un iesūtīja: Madonas novada bibliotēkas galvenā bibliotekāre Sarmīte Radiņa.
Tālr.: 648 21050, 28674251.

Ievietoja:
Inga Arāja
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums