PIESAKIES KULTŪRAS JAUNUMIEM

Gaisa balonu saiets "Madonai 91"

iesūtīts: 2017.06.01 17:16
Gaidāmi 12 krāšņu gaisa balonu lidojumi virs pilsētas, tāpat arī degļu parāde cauri visai pilsētai un balonu spīdēšana. Piedalīsies gaisa balonu ekipāžas ne vien no Latvijas, bet arī Krievijas un Baltkrievijas, tādējādi pasākuma apmeklētājiem būs iespēja priecāties par vēl neredzētiem un īpaši skaistiem baloniem.

Lai madoniešiem un pilsētas viesiem būtu iespējams balonu pacelšanos vērot tuvumā, lai lidojumu redzētu pēc iespējas vairāk cilvēku, pilsētas teritorijā būs divas balonu pacelšanās vietas - Madonas 1.vidusskolas sporta laukums un Madonas pilsētas stadions. Piloti darīs visu iespējamo, lai baloni pārlidotu tieši pāri pilsētai. Pacelšanās vieta ir pārcelta!


Saistībā ar lidojumiem, aicinām skatītājus būt saprotošiem un savus auto novietot tiem paredzētajos stāvlaukumos un nenorobežot gaisa balonu komandu izbraukšanu no Madonas 1.vidusskolas sporta laukuma un Madonas pilsētas stadiona pēc balonu pacelšanās.

Viss iepriekšminētais norisināsies TIKAI labvēlīgos laika apstākļos un pasākumu norises laiki var mainīties atkarībā no laika apstākļiem, tādēļ pasākumu apmeklētāji aicināti sekot līdzi aktuālajai informācijai.

2.jūnijā
Pulksten 18:00 Gaisa balonu vakara lidojums (atcelts nelabvēlīgu laika apstākļu dēļ).
Pulksten 22:00 Degļu šovs - brauciens pa Madonas pilsētas ielām (notiks).

3.jūnijā
Gaisa balonu vakara lidojums pārcelts uz pulksten 21:00. 
Pulksten 22:00 Balonu spīdēšana blakus Saieta laukumam (iespējams notiks nedaudz vēlāk sakarā ar pārcelto lidojumu)! 

Tāpat pasākuma rīkotāji informē, ka saistībā ar pasākuma norisi Madonas pilsētas teritorijā plānoti satiksmes ierobežojumi. Tāpat iedzīvotājiem tiek lūgts būt saprotošiem attiecībā uz paaugstinātu trokšņa līmeni vakara stundās, baloniem paceļoties, kā arī tiek aicināti būt atsaucīgiem, atbalstīt gaisa balonu nosēšanos, vajadzības gadījumā neliedzot to veikt arī privātīpašumu teritorijās, jo lidojuma rādiuss varētu būt līdz 19 kilometriem no balonu pacelšanās vietas Madonā.

Lai izvēlētos labāko vietu degļu šova vērošanai - iepazīstieties ar attēlā redzamo plānoto maršrutu.

Nejauši tas izveidojies Latvijas kontūras veidolā, tāpēc degļu šovs reizē būs arī simboliska Madonas pilsētas "iedegšanās" par godu Latvijas valsts simtgadei.

Informāciju iesūtīja: Madonas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Riekstiņa.

‌Rediģēts: 02.06.2017..

‌Ievietoja:
‌Inga Arāja

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums