.

Koncertuzvedums "Spraud man puķi"!

iesūtīts: 2016.01.08 11:26
19.martā plkst. 19.00 Madonas kultūras namā gaidāms koncertuzvedums "Spraud man puķi".

 „SPRAUD MAN PUĶI...” būs teatrāls koncertuzvedums, veidots no teju 25 izrāžu dziesmām, kur savu asprātīgo, vienmēr trāpīgo, dziļi izjusto un reizēm tik trausli sentimentālo dzejas domu teicis Jānis Peters. Un par teātra dziesmu trūkumu ar šī dzejnieka vārdiem sūdzēties patiesi nevaram.

 Šerloks Holmss”, „Trīnes grēki”, „Māsa Kerija”, „Dekamerons”, „No saldenās pudeles”, „Draudzes bazārs”, „Minhauzena precības”, „Seši mazi bundzenieki”, „Preilenīte”, „Sirano de Beržeraks”, „Kabīrijas naktis”, „Nāc pie puikām”, „Trīs draugi”, „Sprīdītis”, „Un atkal Pifs”, „Satikšanās”, „Latgola.lv”, „Meldermeitiņa”, „Šveiks”, „Dāmu paradīze”, „Stikla kalns”, „Varkaļu pagasta skolotājs” – lūk, izrādes, kas savulaik pulcējušas un dažas – jaunākās  vēl aizvien pulcē pilnas skatītāju zāles teātros.

Jānim Peteram 45 gadu laikā, rakstot dziesmu vārdus teātrim, bijusi ražīga sadarbība ne vien ar Raimondu Paulu, bet arī Ivaru Vīgneru, Mārtiņu Braunu, Valdi Zilveru, Uldi Stabulnieku, Imantu Kalniņu un Juri Kulakovu, kuru teātra mūzika apvienojumā ar Jāņa Petera dzeju kā raibs karuselis iegriezīs un aizraus mūs visus neparastā atmiņu ceļojumā, dāvājot gan smieklus un jautrību, gan arī emocionāli aizskarot katra sirds un dvēseles nostūrus.

 Koncertuzvedumā „Spraud man puķi...” satiksies visdažādāko izrāžu varoņi, kuru ādā caur dziesmām iejutīsies Andris Ērglis, Liene Šomase, Normunds Rutulis, Anmary, Dainis Skutelis un Antra Stafecka. Uz skatuves būs arī Oranžo meiteņu trio Inta Gudovska, Olga Stupiņa, Anita Levša un instrumentālā grupa Jāņa Strazda vadībā.   

 Šis koncertuzvedums būs kā idejisks turpinājums apgāda „Jumava” pērn klajā laistajām grāmatām ar Jāņa Petera dziesmu vārdiem teātrim un latviešu kinofilmām.

Organizē „Izklaides producentu grupa 7”.

Biļešu cenas- EUR 8 līdz EUR 15. Biļetes pieejamas Biļešu paradīzes (k/n "Vidzeme", Madona) kasēs un www.bilesuparadize.lv 

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums