Aicina apmeklēt Jauniešu forumu "Izkausē ziemu!"

iesūtīts: 2018.04.11 09:28
Madonas novada jauniešu dome aicina 20. aprīlī plkst. 12:00 Madonas novada multifunkcionālajā jaunatnes iniciatīvu centrā "KUBS" (Raiņa iela 12, Madona) apmeklēt Jauniešu forumu "Izkausē ziemu!"

Aicināti tiek visi tie, kas ir atvērti, radoši, nebaidās izteikt savu viedokli un ir gatavi kopīgā enerģijas sprādzienā "izkausēt ziemu" un ar smaidu uz lūpām sagaidīt pavasari! Iegūsiet jaunus draugus, jaunu pieredzi un kaut ko, ko nodot savam jauniešu centram, skolai vai pagastam.

Dienu sāksim 12:00 ar reģistrāciju jauniešu centrā.

13:00 sekos foruma atklāšana un 13:30 diskusija "Kafija ar politiķiem". Uz diskusiju esam uzaicinājuši Madonā un Madonas novadā zināmas amatpersonas. Šī ir lieliska iespēja klātienē satikties ar mūsu novada likumpieņēmējiem un izteikt savas domas, ieteikumus, uzdot jautājumus.

15:00 - darba grupu izvērtējums, kurā grupu vadītāji dalīsies ar saviem iespaidiem, sniegs īsu apkopojumu. 

15:30 - pārsteiguma uzdevums "Solis augšup". Madonas novada jauniešu dome pulcina jauniešus no visa Madonas novada ar visdažādākajiem talantiem, interesēm un viedokļiem.

Lepojamies, ka mūsu vidū ir tik aktīvi un radoši puiši, kā ielu vingrotāju grupa BarX. 16:00 viņi dalīsies savā pieredzē, pastāstīs par ielu vingrošanu, sniegs paraugdemonstrējumu, un ikviens varēs izmēģināt savu spēku un varbūt iegūs jaunu hobiju! 

16:30 - foruma noslēgums.

Aicinām piedalīties ikvienu, jo šādu pasākumu MNJD rīko pirmo reizi un Madonā tāds nav noticis ļoti sen. Šī ir unikāla iespēja satikties ar tik daudziem politiķiem. Jāģērbjas ērti; plānotas aktivitātes svaigā gaisā, tāpēc jāpadomā arī par laikapstākļiem atbilstošu apģērbu.

Papildus informācija pa tālruni 26230296 vai rakstiet uz e-pastu mnjdome@gmail.com.



‌Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums