Savu 100. dzimšanas dienu nosvinējis madonietis Kārlis Dumbrājs

iesūtīts: 2018.12.12 17:27
Simt gadu jubileju Latvijas simtgades gadā 10. decembrī sagaidīja Kārlis Dumbrājs, saņemot ziedus, dāvanas, veselības, izturības un spēka vēlējumus ne tikai no ģimenes un tuviniekiem. Viesos ar sveicieniem bija ieradušies arī pārstāvji no Madonas novada pašvaldības, Sociālā dienesta, Madonas novadpētniecības un mākslas muzeja, kā arī no represēto biedrības. Ar aizkustinošu muzikālu dāvanu iepriecināja Andreja Cepīša saksofonistu kvartets.


Cienījams un apbrīnojams mūžs nodzīvots 100 gadu garumā, un vēl vairāk - šis gadu skaits ir sakritis kopā ar Latvijas valsts simtgadi, valsts dibināšanas un atdzimšanas laiku. Šajā mūžā ir piedzīvoti dažādi mirkļi, gūta liela pieredze. 

Kārli Dumbrāju raksturo nerimstošs pozitīvisms, dzīves gudrība un izcila tēvzemes mīlestība. Viņa vērtību sistēmā ir atbildība, apzinīgums un vislabākā attieksme pret ģimeni, mīlestība pret sievieti un bērniem. Ir gājis dažādi, bet, ja iespējams atskatīties atpakaļ un justies par savu dzīvi laimīgs, - ko gan vairāk var vēlēties. Viņu laimīgu dara iespēja vienmēr būt sabiedrībā. 

‌Formula, lai cilvēks varētu dzīvot tik ilgu, pilnvērtīgu mūžu, pēc Kārļa Dumbrāja domām ir gaišs skats, labas domas, labestība un mīlestība vienam pret otru. Ikvienam jaunajam jubilārs novēl - iet dzīvē atvērtām acīm, saskatīt labo un skaisto.


‌L‌ai spēks un prieks dzīvot!


‌VIDEO par simtgadnieku.


‌Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums