.

Brīvdabas kino bērnu dziedāšanas svētku vietā

iesūtīts: 2018.10.04 12:03
Piektdien, 5.oktobrī, plkst.19.00 ikviens ir laipni aicināts uz brīvdabas kino seansu Ivara Seleckas filmai „Turpinājums” (2018) *, kas tiks demonstrēta „Mācītājmuižā”, Praulienas pagasts, Madonas novads.

Brīvdabas kino tiek organizēts nodibinājuma „CEMEX iespēju fonds” ietvaros, kas atbalstījis biedrības „Stūrakmens” projektu „Jaunu āra skatuves soliņu uzstādīšana bērnu dziedāšanas svētku vietā”.  Brīvdabas kino plānots kā jauno āra skatuves soliņu atklāšanas pasākums.

Kino apmeklējums - bezmaksas. Ņemot vērā rudenīgos laikapstākļus, omulīgai filmas skatīšanai tiks piedāvāta silta tēja un pledi. Lietus gadījumā filma tiks demonstrēta iekštelpās Mācītājmuižā.


* Latvijas dokumentālā kino klasiķa Ivara Selecka filma par pieciem bērniem no dažādiem Latvijas novadiem pirmajā klasē.

Kārlim ir stipras ģimenes saknes Latvijas laukos, Gļeba vecvecāki Latvijā iebraukuši tikai padomju gados, Zanes ģimene ir pirmās paaudzes pilsētnieki, Anastasijas ģimene no pilsētas pārcēlusies uz laukiem, bet Anetes mamma dzīvo Anglijā. Viena gada  vērojums par to, kas notiek bērna prātā.

Filma "Turpinājums" ir pirmā daļa no ieplānota ilgtermiņa kino vērojuma par pieciem Latvijā dzimušiem bērniem. Filmu cikla mērķis ir atgriezties pie pirmās filmas varoņiem ik pēc septiņiem gadiem un dokumentēt viņu dzīves gājumu līdzi laikam.



Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums