Mazā pētnieku skola 2018./2019. mācību gadā

iesūtīts: 2018.09.11 15:49
Lai uzlabotu izglītības procesa pēctecību un veicinātu skolēnu individuālo prasmju un iemaņu agrīnu mērķtiecīgu attīstību, šogad jau trešo gadu septembra beigās Madonas Valsts ģimnāzijā darbu uzsāks Mazā pētnieku skola.

Nodarbībās pulcējas aktīvi un zinātkāri 4.-6.klašu skolēni no Madonas apkārtnes skolām, lai kopīgi pētītu, meklētu, saskatītu, radītu un piedzīvotu.  Katra nodarbība veidota  kā mazs, jauns atklājums plašajā zinātņu pasaulē. Mazās pētnieku skolas dalībnieki gan izzinājuši ķīmijas un fizikas noslēpumus, gan lauzījuši galvas, risinot matemātikas uzdevumus, gan atklājuši vēstures, mākslas un dažādu valodu noslēpumus. Kopā ar pētniekiem esam viesojušies Madonas Biznesa inkubatorā, Madonas Novadpētniecības un mākslas muzejā.

2018./2019.mācību gadā Mazās pētnieku skolas nodarbības plānotas tematiskas, kad no dažādu zinātņu jomām izzināsim ūdeni, ziemu, krāsas, naudu, veselību, modi, bet pirmajā nodarbībā 28.septembrī pētīsim Apli. Nodarbības notiek Madonas Valsts ģimnāzijā, K.Valdemāra bulvārī 2.a vienu reizi mēnesī, piektdienās, no plkst.14.30 – 17.00.  Gan iepriekšējo gadu, gan jaunos dalībniekus aicinām reģistrēties Madonas Valsts ģimnāzijas mājas lapā www.madvg.lv . Mazā pētnieku skola jaunus dalībniekus gaida uz katru nodarbību visa mācību gada garumā. Nāc un pievienojies!


Informāciju sagatavoja: Kristīne Lukaševica
Madonas Valsts ģimnāzijas izglītības metodiķe 

Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums