.

"Zinību mēnesis" Madonas muzejā

iesūtīts: 2018.08.30 16:08
Tēma: "Jaunietis pirms 20, 30, 50 gadiem un jaunietis šodien".


Izstāde “Vai viegli būt jaunam” tika atklāta augusta sākumā un pievēršas jauniešu dzīvei, skolas laikam, vaļaspriekiem un izklaidei dažādos laika periodos. Jauniešu tēmai vēsturē un šodien pievērsīsimies “Zinību mēneša” ietvaros, tādēļ visu izstādes laiku no 4. līdz 28. septembrim aicinām skolēnus uz nodarbību “Jaunietis pirms 20, 30, 50 gadiem un jaunietis šodien”. Šajā nodarbībā atraktīvu uzdevumu, stāstu veidā, pārrunājot dažādas atmiņas, uzzināsim par jauniešiem toreiz un tagad. Lai pieteiktos uz nodarbību, aicinām zvanīt uz tālr. 64823844.




Citas aktivitātes septembrī:

6.septembrī no plkst. 10.30 – 15.30 – “Rītdienas muzejs – Atvērtais krājums”. Latvijas Muzeju biedrības veidota pieredzes apmaiņas un profesionālās pilnveides platforma muzeju speciālistiem ar citu jomu profesionāļiem un muzeju lietotājiem. Pasākums tiek organizēts sadarbībā ar Madonas novadpētniecības un mākslas muzeju. Norises vieta – Etnogrāfijas un sadzīves priekšmetu krātuve Sarkaņos. Vairāk par semināru www.madonasmuzejs.lv 

13.septembrī plkst. 12.00 – Jura Podnieka filmas “Vai viegli būt jaunam?” seanss un diskusija. Tikšanās ar kino zinātnieci Anitu Uzulnieci.

15.septembrī plkst. 13.00 – Austra Celmiņa – Ķeirāne, Anna Rubene – Zīdere, Kristīne Rubene TUVPLĀNS izstādes atklāšana. 

19.septembrī plkst 12.00 – ikmēneša tikšanās senioriem, ciklā “Dzīves un mākslas krāsās”. Sarunas par tēmu “Vai viegli būt jaunam” un J.Podnieka filmas “Vai viegli būt jaunam?” seanss.   



Titulbilde: stafetes skrējiens šķēršļu joslā estrādes kalnā Madonā. O.Skujas foto. 1971.gada maijs


S‌katīt visu muzejs piedāvājumu septembrī.‌


‌Informāciju iesūtīja: Zane Grīnvalde
‌Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums