Konference “Būt vai nebūt varonim?”

iesūtīts: 2018.05.22 14:35
Madonas novadpētniecības un mākslas muzejs sadarbībā ar Madona Romas katoļu draudzi ielūdz Jūs uz konferenci "Būt vai nebūt varonim?".

Konference norisināsies 2018. gada 8. jūnijā Madonas muzeja telpās.  


Dažādu jomu eksperti aicināti konferencē Madonā meklēt atbildes uz jautājumiem par varoņiem un varonību. Mēs vēlamies iesaistīt arī sabiedrību un kopā ar ekspertiem dienas otrajā pusē ļauties diskusijai trīs dažādās fokusa grupas: “varonis – vīrietis”, “varone – sieviete” un “varoņu stereotipu veidošana un uzturēšana”.

“Būt vai nebūt?” – Šekspīra vārdos iespiestā mūžības robežšķirtnes esence. 2018. gadā daudz tiks runāts par Latvijas cilvēkiem – varoņiem, par varonīgo Latvijas tautu, par notikumiem pirms 100  un nedaudz vairāk gadiem. “Būt vai nebūt varonim?” – var likt dažādus uzsvarus. Kā jautājumu sev, jautājumu par varoņu nepieciešamību mūsdienu pasaulē, kā vērtējumu otram cilvēkam.


Dalība pasākumā bez maksas! 

Konference tapusi ar Valsts Kultūrkapitāla fonda, Vidzemes plānošanas reģiona, AS “Latvijas valsts meži” projekta “Vai viegli būt…?” finansiālo atbalstu, kā arī pateicoties Madonas pašvaldībai un SIA “Hydra Baltic”. 


Konference tiešraidē būs vērojama arī Madonas muzeja facebook kontā.


Informāciju iesūtīja: Līga Irbe,
64822483, 29750811, irbe.liga@gmail.com

Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums