.

Turpinās kārtējās sarunas par svinīgās parādes norisi š.g. 4.maijā Madonā

iesūtīts: 2018.04.17 15:52
Atlicis vien pus mēnesis līdz 4. maija svinīgajai "Brīvības svētku" parādei Madonā.

16. aprīlī uz vienu no noslēdzošajām tikšanās reizēm bija pulcējušās visas pasākuma organizēšanā iesaistītās puses - Latvijas Aizsardzības ministrijas, Nacionālo bruņoto spēku, Madonas novada pašvaldības, Zemessardzes 25. kājinieku bataljona pārstāvji un citi iesaistītie.

Gatavojamies rūpīgi, lai parāde noritētu veiksmīgi, lai Latvijas Televīzija to spētu kvalitatīvi atspoguļot. Taču līdzās tam esam uzsākuši arī pilsētas sapošanas darbus, lai Madona patiešām būtu gatava uzņemt šeit ap 800 parādes dalībnieku un vairākus tūkstošus viesu. Tiek domāts par krāšņām puķu dobēm, jauniem gaismas objektiem un citiem valsts svētku elementiem, kas ikvienam, ierodoties Madonā, radītu patiesu svētku sajūtu.


Atgādinām, ka
Plkst. 11:00–12:00 paredzēta Latvijas un ārvalstu bruņoto spēku, Valsts robežsardzes, Valsts policijas, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta, Jaunsardzes vienību un tehnikas parāde, lidojumu paraugdemonstrējumi.

12:00-17:00 - militāra ekipējuma, bruņojuma un tehnikas apskate, paraugdemonstrējumi.


‌Par gaidāmajiem satiksmes ierobežojumiem, par ielu slēgšanu parādes ģenerālmēģinājuma (3. maija vakarā) un parādes laikā (4. maijā), par precīzām paraugdemonstrējumu un tehnikas apskates vietām informēsim tuvākajā laikā.


‌Februāra tikšanās.


‌Vairāk par 4. maijā gaidāmajiem pasākumiem Madonas novadā.


‌Informāciju sagatavoja: Ilze Riekstiņa
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums