LIELĀ TALKA 2018 - 28. APRĪLĪ!

iesūtīts: 2018.04.11 18:36
PIEDALIES TALKĀ! UN RŪPĒJIES PAR VIDI KATRU DIENU!


Pašvaldības, izglītības iestādes, uzņēmumi, organizācijas, kā arī brīvprātīgie entuziasti var oficiāli pieteikt savas talkas vietas, norādot atbildīgo personu par talkas organizēšanu, kam būs iespējams saņem maisus un vienoties ar pašvaldību par savākto atkritumu izvešanu! 

Ja nevēlies organizēt talku pats, izvēlies sev tuvāko novadu vai republikas pilsētu, aplūko tur reģistrētos talkas punktus un 28.aprīlī pievienojies kādai no reģistrētajām talkas vietām! Lai pieteiktu savu talku, paņem sarkano spraudnīti un novieto punktā, kur organizēsi talku. Aizpildi anketu un gaidi apstiprinājumu no Lielās Talkas koordinātora! Reģistrācija slēgta 20.aprīlī.

Informācija par talkām Latvijā.



Viena no lielākajām, pašlaik zināmajām, talkām Madonas novadā - Pulkveža Oskara Kalpaka dzimtas mājās Ošupes pagasta "Liepsalās".
Talkas moto - "Manai Latvijai simtgadē - simtgades birzs"" stādīšana un citi teritorijas sakopšanas darbi.
Talkā piedalīsies arī LR Ministru prezidents Māris Kučinskis, LR Aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis, Madonas novada domes priekšsēdētājs Agris Lungevičs.

Madonā talkas atklāšana un noslēgums plānots pilsētas estrādē. Plānotie darbi - solu dēļu uzstādīšana, krāsošana, labiekārtošanas darbi. Līdzi vēlams ņemt savus darbarīkus - skrūvjmašīnas, atslēgas, zāģus, var kādu āmuru, ja ir - arī lāpstas. 
 
Mētrienas pagastā tiks veikti sagatavošanas darbi, lai labiekārtotu Ozolkalna estrādes apkārtni. Kā arī tiks sakopta Odzienas ezera pludmale.

Lazdonas pagastā tiks sakopts futbola laukums, tā apkārtne, atjaunoti vārti un attīrīta taciņa.

Bērzaunes pagastā:
  • talka Aronas pilskalnā sāksies plkst. 8.00 un turpināsies līdz saulrietam;
  • Bērzaunes kapu teritorijas sakopšanas talka;
  • Pavasara sakopšanas un labiekārtošanas darbi Bērzaunes centrā, Gaiziņa ielā starp 5 un 7 - sporta laukuma un tā apkārtnes sakārtošana.
Kalsnavas pagastā -  visi aicināti jau 21.aprīlī plkst. 12.00 uz sakopšanas un labiekārtošanas darbiem pie Kalsnavas pagasta pārvaldes ēkas.

Barkavas pagastā - tiks sakopta estrādes teritorija un pēdu taka.

‌Liezēres pagastā - tiks sakoptas ceļmalas posmā Lubeja - Nārbuļi. Labiekārtošanas darbi, puķu stādīšana.

‌Ļaudonas pagastā -  talka notiks 11. maijā plkst.9.00 pie Ļaudonas kultūras nama un estrādes. Zāliena un rotaļu laukuma ierīkošana.

‌Dzelzavas pagasts:
  • ‌tiks sakopta parka teritorija;
  • tiks savākti atkritumi, kas uzkrājušies gar dzelzceļa malu un piesārņojums mežā.


‌Papildus, esiet aicināti piedalīties balsojumā www.parzalulatviju.lv Mūsu visu mērķis ir Latvijas attīstība ilgtermiņā, ne tikai sakoptības ziņā, bet arī labklājības ziņā. Tāpēc, balsojam PAR
 

Lielās Talkas noslēgumā plkst.15:00 Madonas pilsētas kultūras namā esiet aicināti uz pūtēju orķestru koncertu.


F‌OTO atskats.

V‌IDEO.

‌Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums