1.decembrī Madonas kultūras namā norisinājās Madonas novada jaunatnes lietu Gada balvas "Sudraba Gailis" piecgades svinīgā ceremonija!

iesūtīts: 2017.12.02 09:58
Tu nepazīsti to, ko neesi redzējis. Ieskaties spogulī. Ieraugi. Atklāj.

Krāšņi un ar spilgtiem notikumiem ir aizvadīts "Sudraba Gailis" piecgades jubilejas pasākums Madonas kultūras namā. Tika paziņoti balvu ieguvēji 8 nominācijās:

Gada Aktīvists - Madara Lukaševica - no labās puses pirmā (nominēta Kristīne Kuprane, Sandija Sergejeva, Sintija Beitāne)- foto Indra Veipa.

Gada Līderis - Katrīna Lukaševica - no labās puses trešā (nominēts Andis Poļaks, Luīze Sniedze) - foto Indra Veipa.


Gada izaugsme - Linda Kalniņa (nominēts Mārtiņš Smilga, Paula Silava) - foto Indra Veipa.


Gada jaunatnes darbinieks - Iveta Kaparkalēja (nominēta Ieva Repša, Laura Smudze) - foto Indra Veipa.


Gada pasākums jauniešiem - "Es mīlu Tevi, Madonas novad!" (nominēts projekts "Switch to explore", MNJD apmācības, Starptautiskā jauniešu vasaras nometne) - foto Indra Veipa.


Gada jauniešu centrs - Kusas multifunkcionālais centrs "1. stāvs" (nominēta Bērnu un jauniešu apvienība "Rīts", Kalsnavas bērnu un jauniešu iniciatīvu centrs "UP's) - foto Indra Veipa.


Gada brīvprātīgais - Sintija Beitāne (nominēta Daniela Rudene, Katrīna Lukaševica, Luīze Sniedze, Sandija Sergejeva) - foto Indra Veipa.


Gada atbalsts jauniešiem - Anita un Raimonds Aizstrauti - foto Indra Veipa.


‌2017.gada pasākuma motīvs bija spogulis ar aicinājumu ieskatīties, ieraudzīt, atklāt. Šie cilvēki savā spoguļattēlā ir atraduši sevi. Novēlam, lai šis attēls tiktu vēl papildināts ar daudz jaunumiem, zināšanām, panākumiem un esamība balvu ieguvēju, nominantu statusā ir kā motivācija darīt lielas lietas. Lai izdodas un tiekamies nākamā gada septembrī, kad tiks izsludināts nākamais Gada balvas konkurss.


‌Foto atskats (Dāvis Veckalniņš)



‌Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums