„Skrides fonds” dāvina žurnāla abonementus

iesūtīts: 2016.02.29 09:18
Lai veicinātu jauniešu informētību par notikumiem Latvijā un pasaulē nodibinājums „Skrides fonds” katru gadu Dzelzavas pamatskolai dāvina iknedēļas žurnāla „IR” gada abonementu.

Sākot ar 2016.gadu fonds žurnāla „IR” abonementu dāvina teju visām Madonas novada skolām un Cesvaines novada vidusskolai. Šogad par fonda finansu līdzekļiem abonementu saņēma Barkavas pamatskola, Bērzaunes pamatskola, Dzelzavas pamatskola, Dzelzavas internātpamatskola, Kalsnavas pamatskola, Kusas pamatskola, Lazdonas pamatskola, Liezēres pamatskola, Mārcienas pamatskola, Praulienas pamatskola, Vestienas pamatskola, Mētrienas pamatskola. Barkavas profesionālā vidusskola, Andreja Eglīša Ļaudonas vidusskola, Madonas pilsētas 1.vidusskola, Madonas pilsētas 2.vidusskola, Madonas vakara un neklātienes vidusskola un Cesvaines vidusskola.

Žurnāls „IR” būs pieejams skolu bibliotēkās, tos varēs lasīt gan skolotāji, gan skolēni. Cesvaines vidusskolas direktors Didzis Baunis izsaka lielu pateicību „Skrides fondam” un tās dibinātājam Andrim Skridem par šo ziedojumu. „Esam ļoti pateicīgi un priecīgi par šo ziedojumu, jo žurnāls paplašina tālākizglītības iespējas mūsu skolēniem”. Arī Barkavas pamatskola saka lielu paldies par doto iespēju uzsverot, ka žurnālā paustais viedoklis par dažādiem notikumiem un procesiem liek vairāk domāt un analizēt šos procesus, kuri atspoguļoti žurnālā.

„Skrides fonds” mērķis ir veicināt izglītību Latvijā, organizēt un atbalstīt kultūras pasākumus, kā arī popularizēt gleznotāja Arija Skrides vārdu. Fondam ir izveidota arī sava mājas lapa – www.skridesfonds.lv

 

Sabiedrisko attiecību praktikante Renāte Vigupe

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums