PIESAKIES KULTŪRAS JAUNUMIEM

18.novembra vakars Madonā kopības sajūtai Latvijas Valsts simtgadi svinot

iesūtīts: 2018.11.14 15:28
Latvijas Valsts dzimšanas dienas vakarā aicinām uz saviesīgu pasākumu Madonas pilsētas kultūras namā. Ja vēl neesat izlēmuši vai doties uz Rīgu, vai pavadīt vakaru mājās pie TV ekrāna, šis uzaicinājums ir tieši jums! Uz lielā kultūras nama ekrāna tiešraides no galvaspilsētas, zālē 100 vietas pie galdiņiem, svētku mielasts ar Madonas novada garšu no restorāna “Efeja”, Latvijā radīta mūzika un, protams, brīnišķīgi cilvēki, kuri kopīgi svin savas valsts proklamēšanas 100.gadadienu. MĒS ESAM LATVIJA!

Sanākšana, sabraukšana no pulksten 19:30. Svētku viesu sagaidīšana līdz 19:45. Pulksten 20:00 pirmā tiešraide no galvaspilsētas - Latvijas Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa uzruna, kurai sekos saviesīgā daļa. Pulksten 21:00 Latvijas Valsts himnas dziedāšana kopā ar visu Latvijas tautu, tiešraidē gaismas uzveduma “Saules mūžs” skatīšanās un svētku mielasts. Vēlāk ieskatīsimies arī Simtgades Klubu nakts aizkulisēs. Vakaru košu un siltu veidosim paši ar savu klātbūtni. Tas būs caurvīts ar Latvijā radītu mūziku un patīkamiem pārsteigumiem. Mums pievienosies mūziķi Aija Inča un Intars Zommers, aktieris Alesh Walker un alternatīvā rokgrupa “Sub Scriptum”.

Aicinām ieejas biļetes iegādi neatlikt uz pasākuma norises vakaru, jo šoreiz biļetes cenā ir iekļautas uzkodas un dzirkstošais vīns vai bezalkoholiskais dzēriens. Godu saimnieces ir parūpējušās par ēdienkarti, būtu labi savlaicīgi zināt arī viesu skaitu.
Gaidījumā, ja būsiet iegādājies ieejas biļeti, bet aizkavējies ceļā vai citā pasākumā, kultūras nama durvis būs Jums atvērtas.
Biļetes cena: 15.00 EUR.
Dreskods kungiem - tumšs uzvalks, dāmām - svētku tērps.

Madonas pilsētas kultūras namā 18.novembrī no pulksten 19:30 līdz 23:00.
Biļešu iepriekšpārdošanawww.bilesuparadize.lv , "Biļešu paradīzes" un kinoteātra „Vidzeme” kasēs.
Vairāk informācijas: 27868891.

Svinam koši un silti! Svinam Madonā!


Informāciju apkopoja un sagatavoja:
Inga Arāja
Madonas novada pašvaldības
Kultūras nodaļas vadītāja p.i.
Tālr.: 00 371 64860579, 27868891
inga.araja@madona.lv
http://www.madona.lv
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums